Waternet

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto's met een boordcomputer uit te rusten.

In het kort

  • Minder papierwerk
  • Rapportages die de Belastingdienst accepteert
  • Transparant inzicht in de buitendienst

Waternet: bijna 400 auto’s met track en trace

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Van drinkwater tot afvalwater. Waternet gebruikt al een aantal jaren het track en trace systeem van Fleet Complete. Dit systeem bestaat uit Fieldlog, de geavanceerde boordcomputer in de auto’s, en Webfleet, de slimme webbased softwareapplicatie. In zo’n 125 Waternet-bedrijfswagens zit de Fleet Tracker al enige tijd ingebouwd. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

"Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen. Nu hebben we een waterdicht systeem, met rapportages die de Belastingdienst accepteert. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk."

- Hassan Faiq , coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet

Waterdicht systeem én minder papierwerk met rapportages die de Belastingdienst accepteert

‘Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen,’ legt Hassan Faiq uit. Hij is coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet. ‘Voorheen noteerden de monteurs de kilometerregistratie met pen op een formulier. Maar monteurs hebben over het algemeen een hekel aan schrijven. Ze vulden hun rittenstatus lang niet altijd correct in. Nu hebben we een waterdicht systeem, met rapportages die de Belastingdienst accepteert. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.’

 

Helder en transparant met track en trace

Waternet is erg blij met het track en trace systeem van Fleet Complete. Reden om er nog eens 250 bedrijfswagens mee uit te rusten. Hassan Faiq van Waternet: ‘Geen discussies meer met de Belastingdienst. Geen discussies meer met medewerkers. Het systeem levert gewoon heel veel duidelijkheid op.’

 

blackbox

Verlicht uw administratie en optimaliseert uw bedrijfsvoering

MGS10

  • De MGS10wordt in uw voertuig gemonteerd
  • Met behulp van GPS coördinaten (GPS tracking) worden afstand, snelheid en actuele locatie live vastgesteld
  • De MGS10gecombineerd met berijder identificatie is een ideaal instrument om administratie te verlichten en kwaliteit van bedrijfsvoering te optimaliseren.
Screenshow of Guts dashboard map

Realtime Inzicht in uw buitendienst

FieldDesk

  • FieldDesk van Fleet Complete is een centrale realtime en online database welke is opgebouwd uit diverse software modules. Vanuit de Blackbox / Smartbox/ ProjectTime app/ FieldMobile wordt alle informatie digitaal verzonden naar FieldDesk en getransformeerd tot overzichtelijke transparante rapportages voor management en administratie.
guts agenda screenshot

Uw digitale werkbon

FieldMobile
Volledig digitale ondersteuning: overzichtelijke opdrachten, eenvoudige afhandeling. De Digitale Werkbon is een geïntegreerd softwaresysteem, speciaal voor mobiele werknemers die werken op opdrachtbasis.