De digitale werkbon van Fleet Complete zorgt dat wij de projectvoortgang eenvoudig kunnen volgen

Interlift Techniek is gespecialiseerd in het bouwen van liftcabines, het maken van muurkoppen en het bekleden van de liftcabine’s. Naast deze producten leveren zij ook specials. Dit zijn de exclusieve liftcabines welke aangepast zijn aan de specifieke wensen van de klant. Voorbeelden hiervan zijn panoramaliften, liften aan buitenzijden van gebouwen of liften in schepen.

Digitale werkbon voor inzicht in projectvoortgang

De monteur die het product bij de klant installeert of monteert, bouwt de lift ook ‘voor’: elke activiteit legt Interlift van tevoren vast, en het relateert deze aan het project. Daarvoor gebruikt Interlift de digitale werkbon van Fleet Complete. Aan elke activiteit is op de digitale werkbon een uniek nummer gekoppeld. Dit nummer voeren de medewerkers bij de start van hun werk in op de prikklok, in de boordcomputer van de auto. De activiteit wordt afgesloten als de medewerker een nieuwe activiteit invoert.

Fon Anlegg

Automatische dagrapportages op projectniveau

Als de monteur de lift op locatie afmonteert, wordt er op projectniveau tijd geboekt. Dat gebeurt met behulp van een ingebouwde blackbox die ook een prikklok is. De monteur meldt zich in de auto aan met zijn persoonsgebonden sleutel. Vervolgens legt de boordcomputer vast wat in feite de kopregel van een dagrapport is: medewerkersnummer en naam, kenteken, kilometerstand, datum, tijdstip en locatie. De reis naar de projectlocatie legt het systeem vervolgens automatisch vast en bij aankomst op de projectlocatie wordt deze automatisch aan het project gekoppeld. De stilstandstijd wordt vervolgens op het project geboekt als werktijd.

‘Interlift onderscheidt zich door afwijkend ontwerp, sterk aansluitend op de klantwens, kwaliteit niet alleen in product, maar ook zeker van organisatie en after sales. Fleet Complete helpt hierbij.’

Thomas Uithol

 

  • Minder administratieve taken voor medewerkers Interlift Techniek
  • Buitendienst bespaart tijd én dat levert geld op, door geautomatiseerde tijdregistratie
  • Effectievere doorbelasting van kosten op basis van de daadwerkelijke projecttijd en projectwerkzaamheden van de buitendienst
  • Budgetbewaking en beheersing van financiële uitgaven.
  • De modulariteit van de oplossing resulteert in een snelle en pijnloze implementatie

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan