GPS-tracking van bedrijfsmiddelen

Beveilig voertuigen, machines, gereedschap en ander kostbaar materieel 24/7 met onze mini gps-tracker
Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u meer zicht op bedrijfsmaterieel? Melding als machines of containers verplaats worden? En dat alles gewoon vanaf uw smartphone? Dan is de nieuwste mini gps-tracker van Fleet Complete dé oplossing.

De voordelen en functies op een rij:

  • 24/7 real-time tracking
  • Compact en veelzijdig
  • Batterijduur tot wel 3 jaar
  • Geen onderhoud vereist
  • Geen externe stroomvoorziening nodig
  • Bewegingssensor die waarschuwt bij ongebruikelijke verplaatsingen
  • Eenvoudig zelf te installeren

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

24/7 real-time tracking

Verlies geen kostbare werktijd meer aan het zoeken naar machines, gereedschap of andere apparatuur. Al uw materieel is eenvoudig te lokaliseren met real-time informatie.

z

Alert bij verplaatsing

De bewegingssensor van de tracker wordt geactiveerd als materieel verplaatst wordt. U ontvangt een melding en kunt direct de digitale kaart openen om het materieel te volgen.

Kostenefficiënte oplossing

We willen graag uw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Daarom lanceren wij deze geavanceerde mini gps-tracker met veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor uw materieel of het materieel van het bedrijf waarvoor u werkt.

Mini GPS-tracker

Compact en veelzijdig

De asset tracker heeft een bescheiden omvang (85 x 63 x 24 mm) en is snel en gemakkelijk te installeren op materieel naar keuze, bijvoorbeeld op machines, trailers en containers.

Lange batterijduur en geen onderhoud

De batterij heeft een levensduur tot 3 jaar. Het is niet nodig om de tracker op te sturen en te wachten tot er een nieuwe dure batterij in wordt gezet. Dit kunt u snel en gemakkelijk thuis of op het werk doen. Met normale AAA-batterijen wordt de eenheid weer voor 3 jaar tot leven gewekt. Dat is nog eens een slimme oplossing voor het tracken van materieel!

 

GPS-tracking bedrijfsmiddelen

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan