Kom bij het team

Wij voegen graag ambitieuze mensen toe aan ons team

Kom bij het team

Fleet Complete has been recognized in 2017 and 2018 as one of the GTA’s Top Employers. Join the team!

Young developers working in a modern office

Onze interne cultuur

Interpersoonlijke relaties binnen het kantoor helpen ons om als onderneming productiever te zijn. Een aangewezen Social Comité organiseert lokale evenementen voor het hele bedrijf en bevordert daarmee de dynamische cultuur van het Fleet Complete team.

“Het is ontzettend fijn om het werk te doen wat ik graag doe. En als dat ook nog eens op een plek is waar je continu gesteund wordt, dan is dat de plek waar ik mij helemaal voor inzet. Bij Fleet Complete groei ik iedere dag als professional en deel ik het grootste gedeelte van mijn dagen met fantastische collega’s.” Sofia Alvarez, Accountant, Finance

Bekijk Vacatures

Leer. Groei. Daag jezelf uit.

Het zijn de mensen die Fleet Complete maken. Wij zoeken naar mensen die toegewijd, gepassioneerd, innovatief en ondernemend zijn en een echte winnaarsmentaliteit hebben. We streven naar het behouden van een open en transparante cultuur, waarbij iedereen in de praktijk staat en graag ideeën deelt. In onze snelle omgeving heeft elk persoon de kans om te innoveren en om zijn of haar ideeën tot leven te zien komen.