DISCLAIMER

Deze site wordt onderhouden door Fleet Complete. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site.

Deze site wordt onderhouden door Fleet Complete. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site. Fleet Complete, volledig toegestaan door toepasselijk recht, verwerpt elke garantie, extern of ingesloten, inclusief maar niet beperkt tot, vooronderstelde garanties van toepasselijkheid voor een bepaald doel. Fleet Complete is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele gebeurtenissen en daaruit volgende beschadigingen.

Privacy

Geen enkele informatie, verschaft door een bezoeker, zal ooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan voor het verzenden van informatie of een product waar
de bezoeker om gevraagd heeft. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, zal op aanvraag zo snel mogelijk verwijderd worden van onze computer(s). Disclaimer privacy en copyright Fleet Complete Nederlandse versie. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, wordt beschouwd als vertrouwelijk.

Copyright

Alle interface content op deze site, zoals tekst, site graphics, logo’s, icoontjes, afbeeldingen en animaties, is eigendom van Fleet Complete en beschermd door zowel Nederlands als internationaal copyright. Het is verboden de geplaatste content te reproduceren, wijzigen, verkopen, overdragen, opnieuw te publiceren, tentoon te spreiden of vertonen.

Neem contact met ons op

We helpen u graag verder op weg.