Autodelen voor bedrijven

Optimaliseer de inzet van het wagenpark en verminder het aantal benodigde voertuigen drastisch. Carsharing is beter voor het milieu én de portemonnee! 

 

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Wat biedt onze carsharing-module u?

optimize-your-fleet

Inzicht voertuiggebruik

Met de real-time data uit het systeem krijgt u inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik onder uw werknemers. U kunt het wagenpark tot 30% efficiënter inzetten en het aantal voertuigen verminderen. 

Book-a-trip

Inzicht in rijgedrag

De bestuurder die de auto heeft gereserveerd opent en start het voertuig met behulp van een RFID-kaart. De black box maakt het mogelijk om de locatie van de voertuigen nauwkeurig te volgen en inzicht te krijgen in het rijgedrag van bestuurders.

efficient-operations

Voertuigonderhoud

Het carsharing-registratiesysteem monitort de conditie van uw voertuigen. Dat doet het door de behoefte aan onderhoud, reparaties en brandstof te registreren. Zo kunnen uw werknemers altijd gebruikmaken van veilige en goed functionerende wagens.

Record-the-trip

Registratiesysteem

Details van de reis worden elektronisch vastgelegd in het registratiesysteem.

Easy-to-use

Virtueel beheer

Ken de locatie van uw voertuigen altijd. U weet welke werknemer welke wagen heeft gereserveerd en voor hoe lang. Ook krijgt u inzicht in uw wagenparkuitgaven en besparingsmogelijkheden.

Reserve

Reservering

De software bepaalt welke (bestel)auto beschikbaar is en voltooit de reservering.

Artikelen over zakelijk autodelen

Vijf voordelen van carsharing

Het delen van auto’s wordt onder particulieren al steeds gebruikelijker. PWC voorspelt dat het aantal auto’s in Europa dankzij carsharing gaat teruglopen van 280 naar 200 miljoen voertuigen in 2030. Dat is een daling van 30%. McKinsey verwacht dat over 15 jaar al snel 10-40% van de consumenten gebruik gaat maken van autodelen. Ook voor bedrijven heeft het delen van voertuigen grote voordelen.

Kostenbesparingen door carsharing

“De belangrijkste voordelen van carsharing zijn voor ons verbeterde operationele efficiëntie en tijdsbesparingen. Zo is het niet langer nodig om papieren formulieren in te vullen. Vroeger nam dit proces een halfuur in beslag. Dat betekent dat 30 werknemers nu maandelijks 15 uur overhouden voor andere zaken.”