Over Fleet Complete

Onze slimme oplossingen verhogen uw winst.

FLEET COMPLETE HELPT MET HET BEHEER VAN UW WAGENPARK

Fleet Complete is opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis en Andrew Merisanu. Het bedrijf is in eerste instantie opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstindustrie. Deze industrie heeft behoefte aan een toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark en mobiele medewerkers. Maar al snel blijkt dat meer sectoren, waaronder distributie, transport en logistiek en servicemanagement diezelfde behoefte hebben. Inmiddels helpt Fleet Complete dagelijks meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld met het beheer van hun wagenpark.

Wat Fleet Complete succesvol heeft gemaakt is het uitgebreide telematicaplatform dat schaalbaar is voor elk bedrijf. Het platform maakt het beheer van uw wagenpark eenvoudig en helpt u bij het vergroten van de winst door slimme software-oplossingen.

Afgelopen jaren heeft Fleet Complete een continue groei doorgemaakt. Die groei is mogelijk gemaakt door sterke partnerschappen, innovatieve productontwikkeling, hardwerkende collega’s en de ambitie om marktleider te zijn. Dankzij een solide bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft Fleet Complete versneld nieuwe internationale markten betreden. We zijn momenteel één van de marktleiders in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Europa en Australië.

Fleet Complete is erkend als de snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking, en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel.

Wij geven om de gemeenschap

Fleet Complete geeft graag terug aan de omgeving en de gemeenschap van de steden waar wij kantoor houden. Daarom besteden we veel aandacht, tijd en geld aan onze sponsorschappen. Binnenkort ziet u hieronder de partijen die wij met trots sponsoren en met wie we uitgebreide partnerschappen aangaan.

ONZE PARTNERS

ONTMOET MATT

Matt is een eerlijk, betrouwbaar en hard werkend persoon. Een intuïtieve probleemoplosser. Zijn passie voor efficiëntie dient hem goed op professioneel en persoonlijk vlak.

Zijn mantra om ‘de persoon in nood altijd te helpen’ heeft hem in staat gesteld uit te blinken in zijn werk en te gedijen in zijn persoonlijke leven.

Matt zet zich altijd voor 100% in en is niet bang om zijn handen vuil te maken. Matt is één van die gezichten op kantoor die klanten zich herinneren.

MENSEN

Bij Fleet Complete staat een team van toegewijde mensen voor u klaar. Onze sterke ondernemersgeest en de synergie van getalenteerde individuen vormen de perfecte omgeving voor snelle groei en nieuwe kansen.

DE KLANT CENTRAAL

Onze klanten zijn waar we het iedere dag voor doen. We willen alleen het beste te leveren. Ons doel is om bedrijven te helpen groeien door inzicht te geven in hun wagenpark, het efficiënt te beheren en zo de winst te vergroten.

KANAALPARTNERS

Als telematica-leverancier zorgen we ervoor dat onze klanten de betrouwbaarheid van een grote mobiele provider met een veilig nationaal netwerk krijgen. Dat is de reden dat we exclusieve partnerschappen aangaan met toonaangevende telecommunicatieproviders.

PRODUCTIVITEIT

Het combineren van het beste talent en de wil om te innoveren en kwaliteit te leveren maakt ons zeer productief in alles wat we doen. De dingen slimmer doen, niet moeilijker, en op onze top presteren, is waar wij iedere dag naar streven.

KWALITEIT

We weten dat onze klanten ons vertrouwen met bedrijfskritische aspecten van hun bedrijf, en daarom willen we de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven in zowel onze oplossingen als onze service.

GEMEENSCHAP

Bij Fleet Complete willen we mensen in nood helpen en onze gemeenschap verbeteren. Van sponsorschap tot fondsenwervers en grote liefdadigheidsevenementen. We zijn altijd op zoek naar manieren om iets terug te geven.

INNOVATIE

Innovatie vormt de kern van onze organisatie. We hebben een groot deel van ons succes en onze voortdurende groei te danken aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen. Onze mensen komen altijd met manieren om dingen beter te doen.