Over Fleet Complete

Fleet Complete helpt dagelijks 600.00 gebruikers wereldwijd met het managen van het wagenpark

Fleet Complete helpt jouw bedrijf efficiënter te werken en winstgevend te blijven

Fleet Complete is opgericht in 1998 door Tony Lourakis en Andrew Merisanu. In eerste instantie richtte Fleet Complete zich op koeriersdiensten. Deze branche had, en heeft nog steeds, behoefte aan een toegesneden oplossing voor het managen van het wagenpark, materieel en mobiele medewerkers. Maar al snel bleek dat meer sectoren diezelfde behoefte hebben. Inmiddels helpt Fleet Complete dagelijks meer dan 600.000 gebruikers in alle delen van de wereld met het beheer van hun wagenpark. Wat Fleet Complete succesvol heeft gemaakt is het innovatieve telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder bedrijf. Het platform automatiseert belangrijke bedrijfsprocessen en slimme technologieën helpen bij het vergroten van de winst.

Lees meer over onze oplossingen

We hebben kantoor in Gent en vinden het belangrijk dat de service, support en kennis van de markt heel lokaal is, dichtbij de klant. De groei die we continue doormaken is mogelijk dankzij onze partners, ambitieuze professionals, grote investeringen in onderzoek, innovatie en development én onze constante wil om marktleider te zijn. Dankzij een solide bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft Fleet Complete versneld nieuwe internationale markten betreden. We zijn momenteel één van de topspelers in Europa, Noord-Amerika, Canada, Mexico en Australië.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem contact op.

Ontmoet onze mascotte Matt

Matt is een eerlijk, betrouwbaar en hardwerkend persoon. Een intuïtieve probleemoplosser. Zijn mantra om ‘de persoon in nood altijd te helpen’ heeft hem in staat gesteld uit te blinken in zijn werk én in zijn persoonlijke leven.

Matt zet zich altijd voor 100% in en is niet bang om zijn handen vuil te maken. Matt is één van die gezichten op kantoor die klanten zich herinneren.

ONZE KERNWAARDEN

Dutch_FC_Company_Values_1080x1080
Personeel icoon

Mensen

Bij Fleet Complete staat een team van toegewijde, innovatieve en gepassioneerde mensen altijd klaar voor onze klanten. Onze sterke ondernemersgeest en de synergie van getalenteerde individuen vormen de perfecte omgeving voor snelle groei en nieuwe kansen.

Klantenservice Icoon

De klant centraal

Onze klanten zijn waar we het iedere dag voor doen. Van productontwikkeling tot gebruikerservaring en klantondersteuning: we willen alleen het beste. Ons doel is om bedrijven met een wagenpark succesvoller te maken door ze inzicht te geven in het wagenpark, de middelen om het efficiënt te beheren en zo de winst te vergroten.

Partners netwerk Icoon

Partners

Als telematicaleverancier zorgen we ervoor dat onze klanten de betrouwbaarheid van een grote mobiele provider met een veilig nationaal netwerk krijgen. Dat is de reden dat we intensief samenwerken met toonaangevende telecommunicatieproviders in meerdere landen.

Productiviteit Icoon

Productiviteit

We zetten de meest talentvolle mensen in en streven constant naar innovatie en een hoge kwaliteit. Dat maakt ons heel productief in alles wat we doen. We doen de dingen slimmer, niet moeilijker. Zo kunnen we iedere dag uitstekend presteren.

Kwaliteit spelt Icoon

KWALITEIT

We weten dat onze klanten ons vertrouwen in bedrijfskritieke aspecten van hun bedrijf, en daarom willen we de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven in zowel onze producten als onze klantenservice.
Partners netwerk Icoon

Gemeenschap

Bij Fleet Complete helpen we graag mensen in nood en vinden we het belangrijk om onze gemeenschap vooruit te helpen. Of het nu gaat om een sponsorschap of een liefdadigheidsevent. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om iets terug te geven. 

Innovatie Icoon

Innovatie

Innovatie vormt de kern van onze organisatie. We hebben een groot deel van ons succes en onze voortdurende groei te danken aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen. Van innovatieve producten en processen tot het stellen van nieuwe normen en het implementeren van de beste werkwijzen, onze mensen komen altijd met manieren om dingen beter te doen.