Producten Fleet Complete

Fleet Complete biedt verschillende producten aan om u te helpen met het automatiseren van het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. Of u nu kiest voor één product, of u er een aantal wilt combineren: alles kan vanaf één scherm.

Neem contact op     Vraag een demo aan

GPS-tracker

Met de gps-tracker van Fleet Complete worden uw kilometers automatisch bijgehouden en heeft u de rittenadministratie altijd op orde voor de fiscus. Daarnaast heeft u met dit systeem ook real-time zicht op de locatie van uw bedrijfswagens, waardoor u efficiënter plant en meer uit uw wagenpark haalt.

Voertuigvolgsysteem (Dongle)

Bent u ZZP’er en heeft u minder dan vijf voertuigen? Dan is onze dongle-oplossing interessant voor u. Dit ritregistratiesysteem kunt u eenvoudig zelf plaatsen en biedt alle functionaliteiten die u nodig heeft om meer uit uw wagenpark te halen, voor een scherpe prijs.

Fleet tracker interface met laptop
AdobeStock_52997606-min

Materiaalbeheer

Uw machines, gereedschappen en apparatuur zijn waardevol en u wilt ze goed in het zicht hebben. Met asset tracking kent u de locatie van materiaal altijd, ook als u niet op locatie aanwezig bent. Ontvang direct melding bij verplaatsing, afsluiten van een energiebron, openen van deuren of verschuiven van een lading. Voorkom kostbare verliezen.

Voordelen

  • Lokaliseer vanaf uw smartphone al uw materiaal
  • Controleer de operationele status van uw machines, apparatuur, gereedschappen, trailers en vracht vanaf een afstand
  • Ontvang direct een melding bij verplaatsing en voorkom diefstal

Vraag een gratis online-demo aan

 

Automatische urenregistratie

Handmatige urenbriefjes bijhouden én controleren is verleden tijd. Automatische urenregistratie zorgt voor correcte urenstaten, betere verdeling van de werklast en minder overhead. Altijd zicht op de tijdsbesteding van uw mobiele medewerkers.

Voordelen

  • Alle reis- en werktijden worden automatisch geregistreerd
  • Toegang tot de actuele urenstaten van iedere medewerker
  • Verdeel de werklast efficiënter
  • Geïntegreerde boekhoudsoftware
Time-Tracker

“Dat we nu inzicht hebben op de rij- en rusttijden is een enorm gewin. Vroeger liet je de keuze over aan de chauffeur, die bepaalde of hij nog een rit aankon of niet. Waarbij ook kan meespelen dat er niet altijd de juiste informatie door de chauffeur werd doorgegeven, bewust of onbewust. Nu ziet de planning precies hoeveel rijtijd er nog over is. De chauffeurs vinden die duidelijkheid uiteindelijk ook prettig. Vooral voor spoedgevallen is het voor ons een uitkomst. Met die flexibiliteit onderscheiden we ons ook in de markt.

Willem van Wees

Directeur, Transportbedrijf Van Wees Malden

Digitale tachograaf

Download tachograafdata op afstand en ontvang heldere rapportages om aan de wetgeving te voldoen. Altijd zicht op de locatie en status van uw chauffeurs, voor betere planning én uitstekende service aan uw eigen klanten.

Stimuleer veilig rijgedrag

Vision (dashcam met app) coacht uw medewerkers live onderweg en stimuleert veilig en efficiënt rijgedrag. Voorkom schades, verkeersincidenten en ander leed. Daarnaast zorgt efficiënt rijgedrag dat de kosten van uw wagenpark flink omlaag gaan: geen onnodige slijtage en lagere brandstofkosten.

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers

bestuuder-auto-goedkeuring-Fleet-Complete

CarSharing: tot 30% efficiëntere inzet van het wagenpark

Met CarSharing krijgt u inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik onder uw werknemers. De real-time informatie uit het (reserverings)systeem zorgt ervoor dat u de behoeften van uw werknemers in kaart brengt en de interne organisatie efficiënter aan kunt sturen. Hierdoor bespaart u geld, werkt u efficiënter en onderneemt u duurzamer.

CheckInAtWork

Sinds 1 april 2014 kent men binnen de Belgische bouwsector de verplichte aanwezigheidsregistratie. Deze is door de regering opgelegd en kan als een bedrijf in gebreke blijft, tot forse boetes leiden. Fleet Complete biedt een hele gebruiksvriendelijke oplossing voor CheckInAtWork. Het een geïntegreerd systeem van software en hardware, speciaal ontwikkeld voor bouwondernemingen.

Via het formulier op deze pagina kunt u een online demo aanvragen van CheckInAtWork, of één van de andere oplossingen.

Bouwvakkers aan het werk