Koppeling digitale tachograaf

Koppel uw tachograaf met het platform van Fleet Complete om tachograafbestanden op afstand te downloaden, efficiënter te plannen en  rust- en rijtijden van bestuurders eenvoudig te monitoren.

 

Ik wil graag een online demo

Koppeling digitale tachograaf

Bellen naar één van uw medewerkers of hij nog een rit kan aannemen. De klant op de hoogte stellen dat het ‘waarschijnlijk’ nog wel gaat lukken. Dan toch het bericht dat de betreffende bestuurder aan zijn maximale rijtijd zit. Planning omgooien dus. Wellicht kan het transport door een ander voertuig worden opgepikt? Klant wederom bellen dat het toch later wordt.

Dergelijke taferelen behoren tot het verleden als u de tachograaf koppelt met het platform van Fleet Complete. U heeft zicht op de locatie van ieder voertuig, kunt de rij- en rusttijden eenvoudig monitoren en uw klanten altijd de correcte informatie over levertijden doorgeven. Daarnaast biedt het platform nog tal van andere voordelen, zoals pro-actieve onderhoudsmeldingen en modules om het wagenpark te verduurzamen.

Scherm digitale tachograaf

Voordelen koppeling digitale tachograaf

Zicht op rij- en rusttijden

Hou zicht op de rij- en rusttijden van bestuurders. Belangrijk voor de planning én veiligheid van uw mensen.

Download op afstand

Download tachograafdata via een mobiele verbinding op afstand, handmatig of automatisch.

Klantcommunicatie

Geef klanten direct helderheid over ophaal- of aflevertijden en hou ze eenvoudig op de hoogte van de status van iedere lading.

Klanten aan het woord

“Dat we nu inzicht hebben op de rij- en rusttijden is een enorm gewin. Vroeger liet je de keuze over aan de chauffeur, die bepaalde of hij nog een rit aankon of niet. Nu ziet de planning precies hoeveel rijtijd er nog over is. De chauffeurs vinden die duidelijkheid ook heel prettig. Vooral voor spoedgevallen is het voor ons een uitkomst. Met die flexibiliteit onderscheiden we ons ook in de markt.”
Willem van Wees

Directeur, Transportbedrijf Van Wees Malden