Een groener wagenpark?

Wilt u uw wagenpark verduurzamen? Met onze software kunt u rijgedrag monitoren en de kosten van uw wagenpark verlagen. verlagen.

Waarom Green Driving?

Groen rijden is het zo besturen van het voertuig dat het zo min mogelijk brandstof verbruikt. Het is een bewuste benadering van het rijgedrag van uw bestuurders en hoe zij de voertuigen besturen, met als doel een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten.

Met onze Green Driving-oplossing krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers, kunt u hen direct motiveren om zuiniger te gaan rijden en samen de CO2-uitstoot van uw bedrijf verminderen. Dat bespaart u ook nog eens veel geld!

crash-side-96

Inzicht in rijgedrag

Ontvang heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van iedere medewerker.

green-driving-96

Bespaar geld met veilig rijgedrag

Groen rijden verhoogt de verkeersveiligheid en vermindert de brandstofkosten, onderhoudskosten en het aantal boetes.

kpi-96

Heldere rapportages

Bekijk de belangrijkste gegevens in eenvoudige kleurendiagrammen. Vergelijk elke bestuurder met het gemiddelde van het wagenpark en neem waar nodig maatregelen.

Wilt u ook geld besparen met green driving?

Vraag een demo aan en zie hoe onze Green Driving-oplossing u kan helpen de CO2-uitstoot van uw wagenpark te reduceren en uw kosten te verlagen.

Voordelen van onze green driving-oplossing

poi-icon-2

Ken de locatie van ieder voertuig

Bekijk de exacte locatie van uw voertuigen op een real-time kaart of selecteer datums om te zien waar ze eerder zijn geweest. Plan routes, zoek adressen en bereken afstanden in slechts een paar klikken.

Car_Under_Magnifying_Glass-96-2

Monitor operationele status

Monitor de operationele status van ieder voertuig tijdens het rijden en ontvang uitgebreide rapportages over de rit.

report-icon-96-e1534325718583

Rapportages op maat

Gebruik rapportages op maat om een ​​overzicht te krijgen van rijgedrag, uitgaven en andere gegevens. Exporteer naar PDF en Excel of integreer de rapportages direct met een ERP of ander informatiesysteem.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-1

Ontvang meldingen

Stel triggers in en ontvang meldingen als een voertuig de snelheidslimiet overschrijdt, een specifiek werkgebied verlaat of in conflict komt met vooraf gedefinieerde gebeurtenissen.

areas-96

Selecteer gebieden

Selecteer een gebied met geofencing en koppel een regel in de gebeurtenismodule. Dan kunt u voertuigen die een bepaald gebied verlaten of juist betreden eenvoudig volgen.

Kosten icoon
Zicht op de uitgaven

Houd alle voertuigkosten in de gaten en krijg een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw wagenpark. Neem waar nodig maatregelen om de kosten te verminderen.

Herinnering icoon
Herinneringen voor onderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt dat uw voertuigen in een betere staat blijven en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. De herinneringsmodule houdt de servicetijden van uw auto bij en waarschuwt u wanneer het tijd is voor onderhoud.

customer-location-96
Efficiëntere routeplanning

Importeer al uw klanten en bekijk hun locatie op de kaart voor efficiëntere routeplanning. Als u aan het rijden bent, kunt u ook controleren welke andere klanten in de buurt zijn.

kpi-96
Stel KPI's in

Stel Key Performance Indicators (KPI’s) in voor factoren die cruciaal zijn voor uw succes. Bijvoorbeeld: gemiddeld brandstofverbruik of aantal gereden kilometers. Duidelijke diagrammen en statistieken laten u zien waar optimalisaties nodig zijn.

Vragen?

We helpen u graag verder op weg.