FC Police

FC Police zorgt voor actuele positiebepaling, extra veiligheid voor de manschappen tijdens de uitvoering van hun opdrachten en de mogelijkheid om efficiënter aan te sturen.

Vraag een demo aan

FC Police Interventie – Alle incidentgegevens digitaal ter beschikking

Snelle en adequate hulpverlening in het digitale tijdperk; all incidentgegevens digitaal ter beschikking, aangevuld met geautomatiseerde navigatie. FC Police is een geïntegreerd systeem, bestaande uit soft- en hardwaremodules, speciaal ontwikkeld voor interventieploegen van de politie.

poi-icon

Astrid

Koppeling met Astrid zorgt voor efficiënte dispatching
Daily-Tasks-Icon-96

50% minder radioverkeer

Informatievoorziening via tablet, waardoor 50% minder radioverkeer nodig is.

Korte aanrijtijden

Korte aanrijtijden door ingebouwde navigatie.

Radiovisualisatie

Radiovisualisatie geeft de actuele positie van TETRA-radio’s weer op de kaart, waardoor personen, ploegen en pelotons opgevolgd, aangestuurd en verantwoord kunnen worden. Het is een essentieel hulpmiddel bij ordehandhaving op grote evenementen waarmee tevens manschappen uit andere zones of politiediensten gevisualiseerd kunnen worden.

Police 08
Politie Stad Aalst

FC Police toezicht – Politieopdrachten geautomatiseerd, aangestuurd en vastgelegd

Iedere mobiele patrouille wordt voorzien van een smartphone of tablet. Geplande opdrachten worden vervolgens op het mobile device getoond, inclusief geschatte tijdsduur en omschrijvingen. Opmerkingen, bijzonderheden en foto’s kunnen toegevoegd worden aan de opdracht en ingebouwde navigatie begeleidt de patrouille naar de geplande opdracht.