Het track & trace systeem van Fleet Complete geeft duidelijkheid

Waternet – bestuurt door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. Ze zorgen voor veilig, schoon en voldoende water. In de natuur en om te drinken.

Ritten met bedrijfswagens nauwkeurig vastgelegd

Waternet maakt al een aantal jaar gebruik van het ritregistratiesysteem van Fleet Complete. In zo’n 125 Waternet-bedrijfswagens zit de track en trace oplossing al enige tijd ingebouwd. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een tracker uit te rusten.

‘Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen,’ legt Hassan Faiq uit. Hij is coördinator voertuigen & materieel bij Waternet. ‘Voorheen noteerden de monteurs de kilometers handmatig. Maar zij vonden het een vervelende en vooral tijdrovende klus. Ze hielden de rittenadministratie dan ook lang niet altijd goed bij. Met de oplossing van Fleet Complete klopt de kilometerregistratie altijd én de rapportages voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.

Fon Anlegg

250 auto’s extra met track & trace

Waternet is erg tevreden met het track en trace systeem. Reden om bij nog eens 250 bedrijfswagens een blackbox te laten inbouwen. Hassan Faiq van Waternet: ‘We voorkomen zo discussies met de Belastingdienst en met medewerkers. Het systeem levert gewoon heel veel duidelijkheid op. Dat zorgt dat wij ons kunnen richten op de zaken die er toe doen.’

‘Geen discussies meer met de Belastingdienst. Geen discussies meer met medewerkers. Het systeem levert gewoon heel veel duidelijkheid op.’

Hassan Faiq

 
  • Automatische kilometerregistratie
  • Rittenadministratie altijd op orde voor de Belastingdienst
  • Minder administratie voor monteurs
  • Geen discussies, altijd duidelijkheid

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan