Dagelijks rijden er 460 wagens met het ritregistratiesysteem van Fleet Complete rond

TBI Holdings B.V. is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De TBI-ondernemingen beschikking over hoogwaardige en specialistische expertise op het gebied van techniek, bouw en infra.

460 wagens met gps-tracking

Binnen de organisatie werden er twee voertuigvolgsystemen naast elkaar gebruikt, maar door de nodige fusies en veranderingen binnen TBI was het niet wenselijk dat één bedrijf gebruik maakte van verschillende oplossingen. Aangezien er al veelvuldig gebruik gemaakt werd van het systeem van Fleet Complete en er een goede relatie is opgebouwd, was de keuze snel gemaakt. Dagelijks rijden er bij TBI 460 wagens met gps-tracking rond.

Het systeem voldoet aan alle wettelijke eisen van de Belastingdienst. Alle benodigde gegevens die worden vereist door de fiscus worden nauwkeurig vastgelegd, zoals per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand van de kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden rit en meer. 

Fon Anlegg

Privacy gewaarborgd

Het ritregistratiesysteem is eenvoudig in het gebruik voor medewerkers. Zij kunnen eenvoudig inloggen in hun eigen ritten en hebben daardoor zelf ook het nodige inzicht. Fleet Complete sluit uiteraard een verwerkersovereenkomst af met de organisatie, waardoor alle medewerkers verzekerd zijn dat hun privacy is gewaarborgd.

Complete dienst voor het beheer van het wagenpark

TBI en Fleet Complete zijn recentelijk een vernieuwde overeenkomst voor vijf jaar aangegaan. Door deze overeenkomst worden de TBI-ondernemingen geheel ontzorgd. Fleet Complete vindt het belangrijk om te fungeren als strategisch partner en de focus te leggen op het leveren van een complete dienst in plaats van een product.

Voor TBI hebben we geregeld dat Fleet Complete zelfstandig schakelt met leasemaatschappij Athlon en PSB bedrijfswageninrichting voor inbouw en facturatie. TBI ontvangt hierdoor optimale service en heeft zelf weinig omkijken meer naar het wagenparkbeheer. In de toekomst kan TBI gemakkelijk gebruik gaan maken van één van de andere oplossingen van Fleet Complete, zoals de automatische urenregistratie. Dit biedt volop mogelijkheden om uit te breiden en oplossingen nog doelgerichter in te zetten.

 

Fleet Complete is voor ons een strategisch partner die echt meedenkt. Er werken ervaren professionals met een praktische insteek. Ze luisteren naar de wensen van de klant en richten daar hun dienstverlening op in.

Paul Hijstek

 
  • Automatische kilometerregistratie
  • Minder papierwerk
  • Ficus-proof rittenadministratie
  • Transparant inzicht in de buitendienst TBI Holdings

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan