Het ritregistratiesysteem van Fleet Complete zorgt dat wij alle benodigde data en informatie krijgen

Installatiebedrijf HVL en Croon bundelen per 1 januari 2014 hun krachten in wat het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland zal zijn en gaan verder onder de naam Croon. Het bedrijf heeft tweehonderd bedrijfswagens op de weg, een goede rittenregistratie is dus essentieel.

Kilometerregistratie en urenregistratie geïntegreerd met projectadministratie

Installatiebedrijf HVL benaderde Fleet Complete met een duidelijke vraag: ‘Wij willen de gewerkte uren en reistijden van onze medewerkers opnemen in ons projectadministratiesysteem, Acto. Kunnen wij hiervoor jullie gps-tracker gebruiken?’ HVL wilde de informatie gebruiken voor haar nacalculatie op projecten én om medewerkers de correcte reistijdenvergoeding te kunnen uitbetalen op basis van een sluitende kilometerregistratie. Daarnaast had HVL de informatie nodig om de Belastingdienst correct en op tijd te informeren.

Fon Anlegg

Fleet Complete voorziet 200 bedrijfswagens van gps-tracker

Na een streng selectieproces koos installatiebedrijf HVL Fleet Complete als partij om een pilot uit te voeren. In dertig bedrijfsauto’s van HVL bouwde Fleet Complete haar gps-tracker in. De proefperiode verliep succesvol. HVL constateerde dat het de data in handen kreeg die het nodig had. Ook de speciale koppeling die Fleet Complete had gemaakt met Acto, het projectadministratiesysteem van HVL, beviel goed. Na de succesvolle pilot besloot HVL om het complete wagenpark – tweehonderd wagens – te laten uitrusten met het voertuigvolgsysteem van Fleet Complete.

  • Pilot gps-tracking met 30 bedrijfsauto’s verliep succesvol
  • Nu het hele wagenpark – 200 auto’s – uitgerust met voertuigvolgsysteem
  • Speciale koppeling met projectadministratiesysteem Acto
  • Rittenadministratie op orde voor de Belastingdienst
  • Minder werkdruk medewerkers

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan