Servicemanagement

Wilt u real-time weten waar uw mobiele medewerkers en voertuigen zijn? Dat kan met ritregistratiesysteem Fleet Tracker. Plan optimale routes in. Of optimaliseer uw wagenpark met reserveringssysteem CarSharing en verminder het aantal benodigde voertuigen. En met Time Tracker houdt u automatisch alle uren bij, voor minder handmatige administratie en zicht op uw projectvoortgang.

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Field Service-oplossing

Foutloze administratie
Door alle administratieve processen te automatiseren, hoeft u geen papier meer te gebruiken en voorkomt u fouten.

Designer-tool
U maakt met behulp van onze Designer-tool eenvoudig virtuele applicaties
zonder code.

Digitaal delen
Meld u af bij een taak en deel uw bestanden digitaal. Daardoor wordt een snelle afronding en facturering mogelijk.

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen uw wagenparkbeheer te optimaliseren.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status controleren met uw mobiele apparaat. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Effectief beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren en een betere kostenbeheersing en projectplanning te hebben.

Plan nauwkeurig

Met deze functie kan uw bemanning de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u de verwachtingen van klanten beter kunt beheren en projecten nauwkeuriger kunt plannen.

Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot, de activiteit van het personeel, de tijdschema’s en de totaal afgelegde afstand geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Klantverhalen

Tallinn Airport

Tallinn Airport maakt sinds 2012 gebruik van de diensten van Fleet Complete. De Carsharing-functie is in 2021 in gebruik genomen. Het luchthaventerrein lijkt op een goed beveiligd stadje, waar in- en uitgaan moeilijk is vanwege de beveiligingsmaatregelen. Hasan...

read more

Goodmorning

Uitzendbureau Goodmorning maakt sinds 2011 gebruik van het Fleet Tracker ritregistratiesysteem van Fleet Complete. Dit uitzendbureau bemiddelt door heel Nederland binnen alle sectoren. De hoeveelheid buitendienstmedewerkers is aanzienlijk en Goodmorning wil goede sturing geven hieraan.

read more

IBK Groep

IBK Groep staat voor de hoogste kwaliteit in producten en installaties voor koudetechniek, airconditioning, luchtbehandeling en compressorrevisie. De organisatie verzorgt met eigen geschoold personeel ook de service en het onderhoud van de geleverde installaties.

read more

Neem contact met ons op

We willen uw bedrijf leren kennen en u helpen met efficiënt en duurzaam wagenparkbeheer.