Transport

Houd de locatie van uw voertuigen en de verwachte aankomsttijd bij. Ontvang uitgebreide rapportages voor het hele transportproces incl. rij- en rusttijd, koeltanktemperatuur en brandstofverbruik en ontvang direct bericht van het systeem als er iets onbedoeld gebeurt.

Neem contact op

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op een webkaart direct waar uw bestuurders zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw gereedschappen en voertuigen in het veld met onze apparatuur voor het volgen van uw eigendommen. Voorkom breuk, misplacement en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Belangrijke gebieden

Bepaal specifieke ‘gebieden’ op de webmap en houd bij hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit op locatie en het bewaken van stationaire apparatuur die het gebied verlaat.

Ready-mix sensoren

Onze ready-mix sensoren zullen de optimale staat van uw vloeibare cement en mengapparatuur beschermen door continu de rotatie van de trommel en de operationele status ervan door te geven.

Brandstof sensoren

Deze sensoren zullen persoonlijke brandstofniveaubeperkingen elimineren, zodat u brandstofmetingen op uw smartphone kunt zien en tanken een eenvoudige taak wordt.

Operationele controle

Bewaak de aanhangwagendeuren, bewegingen van de kraanarm en bulldozer-krachtafnemermetingen om een volledige operationele statuscontrole te hebben.

 

Veiligheid

Onze apparatuur voor het volgen van items en slimme sloten zijn uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bezittingen te beschermen terwijl ze ter plaatse, onderweg of in bewaring zijn.

Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto’s deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie de voertuigen gebruikt en wanneer.

Tijdig onderhoud

Voorkom kritieke breuken, zware reparatiekosten en downtime door uw onderhoudsprogramma te verbeteren. Onze onderhoudsmodule helpt u bij onderhoudsherinneringen en weergave van uw drempels voor kilometers en motoruren.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Beheer kilometervergoedingen voor werknemers

Vereenvoudig het beheer van terugbetalings- en TAX-vereisten voor werknemers die hun privéauto gebruiken voor werkdoeleinden.

Verificatiestroom

Een ingebouwde verificatiestroom geeft u de mogelijkheid om onbeperkte kilometerrapporten aan te sluiten op één beheerder en waardevolle productieve tijd door heel de organisatie vrij te geven.

Vergoedingspercentages en lokale belastingregels

Autolog wordt regelmatig geüpdatet met lokale vergoedingspercentages en BTW-regels.

Succesverhalen

Wij hebben dé oplossing voor u!

Neem contact op als u onze hulp nodig heeft om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.