Rittenregistratie voor uw Koeriersdienst

Voor koeriersdiensten is het van groot belang om altijd de locatie van iedere bedrijfswagen te kennen. Het ritregistratiesysteem van Fleet Complete geeft u dit inzicht en zorgt dat uw wagenpark optimaal benut wordt. 

Neem contact op     Vraag een demo aan

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Bent u wel klaar met het handmatig bijhouden van de kilometers? Wilt u minder tijd aan de administratie van uw wagenpark besteden? En wilt u nog betere service aan uw klanten bieden?  Dan kan Fleet Complete u helpen!

Met ons ritregistratiesysteem Fleet Tracker is uw rittenregistratie geautomatiseerd en fiscus-proof.  Daarnaast heeft u goed zicht op uw bedrijfswagens en kunt u precies naar klanten communiceren wanneer uw medewerker arriveert. Dat biedt een voorsprong op de concurrentie!

Benieuwd hoe u de rittenregistratie van uw wagenpark kunt automatiseren? Vraag dan een gratis demo aan of neem contact met ons op.

fleet-management-02

Altijd zicht op de locatie

Door middel van GPS-technologie heeft u realtime zicht op uw voertuigen en weet u altijd de exacte locaties van uw bestuurders.

100% fiscus-proof

Met Fleet Tracker is u rittenregistratie fiscus-proof. Het systeem registreert precies de gegevens die de fiscus eist waardoor u altijd een sluitende rittenregistratie heeft. 

Vaste lage prijs

Voor de oplossingen van Fleet Complete betaalt u per maand een vaste prijs waarin alles inbegrepen is: installatie, support, hardware en software.

Ons ritregistratiesysteem ontdekken?

Om een vrijblijvende demo aan te vragen hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Dan bellen wij u op om een afspraak bij u op locatie in te plannen.

Carsharing

Optimaliseer het voertuiggebruik van uw koeriersdienst

Met reserveringssysteem CarSharing kunt u makkelijk uw bedrijfswagens delen om kosten te besparen. Het systeem geeft u inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik, wagenparkuitgaven en besparingsmogelijkheden. Hierdoor wordt het voertuiggebruik van uw koerierdienst efficiënter.

Met CarSharing kunt u ook gemakkelijk de operationele status van uw bedrijfswagens monitoren. Het systeem registreert de behoefte aan onderhoud, reparaties en brandstof van het voertuig. Hierdoor hebben uw bestuurders altijd een veilig en goed functionerende voertuig tot hun beschikking.

Reservering in de CarSharing app

Makkelijk te gebruiken

Het delen van een voertuig is met CarSharing simpel en snel. Bestuurders die gereserveerd hebben kunnen hun voertuig makkelijk openen en starten met behulp van een RFID-kaart.

Voor een beter milieu

Door de inzet van uw voertuigen te optimaliseren zorgt u ervoor dat u wagenpark duurzamer wordt. Bespaar 15-20% op uw brandstofkosten.

Bespaar geld

Door zicht te hebben op het voertuiggebruik van u wagenpark kunt u het aantal voertuigen drastisch verminderen, net als de onderhouds- en brandstofkosten.

Uw data overal beschikbaar

Via uw desktop of smartphone kunt u de locatie van uw voertuigen zien en weet u altijd waar uw medewerkers zijn.

Time Tracker: Automatische urenregistratie

Handmatige urenbriefjes zijn verleden tijd! Met Time Tracker automatiseert u de urenregistratie waardoor u altijd een up-to-date overzicht heeft van de gewerkte uren. Hierdoor heeft u meer zicht van de prestaties van uw medewerkers en kunt u de werklast beter verdelen.

De reis- en werktijden van de mobiele medewerkers worden automatisch geregistreerd. Door slimme sensortechnologie kan de Time Tracker patronen ontdekken van medewerkers met betrekking tot reizen en locaties.

Time Tracker beschikt ook over geïntegreerde boekhoudsoftware. Hiermee houd u overzicht van openstaande facturen en kunt u deze eenvoudig betalen.

Fleet Complete time tracker

Heldere rapportages

Genereer eenvoudige rapportages die u helpen om de productiviteit van uw wagenpark te evalueren.

Projectkosten

Met Time Tracker kunt u de projectkosten nauwkeurig beheren. Vergelijk eenvoudig de werkelijke projectkosten met de oorspronkelijke schattingen met betrekking tot levertijden en budgetten.

Meerdere devices

Time Tracker is beschikbaar op uw desktop, tablet en smartphone. Waar u ook bent: u heeft altijd de urenstaten bij de hand.

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers