(Semi)-Overheid

Beheer uw hele wagenpark vanaf één scherm. Met onze track & trace oplossing weet u altijd waar uw bedrijfswagens en mobiele medewerkers zijn en heeft u alle statistieken bij de hand die u nodig heeft om uw vloot efficiënt te beheren.

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw bedrijfswagens en mobiele medewerkers met onze track & trace oplossing. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke ‘gebieden’ op de webmap en ontdek hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van stationaire apparatuur die het gebied verlaat.

Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw smartphone, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is en u op tijd kunt gaan tanken.

Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

 

Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie, onderweg of in de garage staan.

Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto’s deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw medewerkers om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen uw wagenparkbeheer te optimaliseren.

Verkrijgbaar in onze CarSharing-oplossing

Zicht op voertuiggebruik

Met CarSharing heeft u zicht op het werkelijke voertuiggebruik onder medewerkers en weet u hoeveel wagens er echt nodig zijn.

RFID-kaart

De bestuurder maakt een reservering voor de wagen en start het voertuig vervolgens met behulp van een RFID-kaart.

Sluitende documentatie

Uitgebreide rapportages met de exacte aankomsttijden en adressen zorgen voor sluitende documentatie aan uw klanten.

Klantverhalen

Fleet Complete betreedt Duitse markt

Het in 1998 in Toronto opgerichte Fleet Complete is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen voor het beheer van wagenparken, bedrijfsmiddelen en mobiele medewerkers. Het bedrijf is gestart met zijn eigen direct sales-kanaal in Duitsland en zal...

read more

Fleet Complete gaat voor versnelde groei in 2021

Fleet Complete stelt een versneld groeitempo centraal binnen haar strategie voor het komende jaar en stelt daarom een nieuwe Chief Technology Officer, een Executive Vice President Customer Succes en een wereldwijd vermaard SaaS-expert als onafhankelijk directeur aan....

read more

Politie Stad Aalst

De lokale politie in Aalst werkt al een ruime tijd met track & trace systemen van Fleet Complete op al hun voertuigen.

read more

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder op weg.