Asset Tracker AT-1

Volgens de jaarcijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit werd in 2018 tweederde van de gestolen voertuigen niet teruggevonden. Wilt u diefstal voorkomen en altijd zicht hebben op de locatie van uw voertuigen en andere materialen? Met asset tracker AT-1 weet u altijd weet waar uw bedrijfswagens, machines en gereedschappen zijn.

Neem contact op     Vraag een demo aan

Wat zijn de voordelen van een asset tracker?

Asset tracking, of materiaalbeheer, zorgt dat u altijd zicht heeft op de locatie van uw bedrijfswagens, machines en andere gereedschappen. U hoeft niet meer fysiek op locatie aanwezig te zijn om controles uit te voeren en kunt eenvoudig efficiënter plannen. Deze automatisering bespaart u veel tijd. Daarnaast geeft een tracker u inzicht in de operationele status, waardoor u kan zorgen voor tijdig onderhoud en bespaart op kosten. U kunt zelf meldingen instellen die u waarschuwen bij bepaalde gebeurtenissen. Denk aan meldingen voor onderhoud, gebruik buiten werktijd, verschuiving van een vracht of zelfs diefstal.

Asset tracker interface

Altijd in het zicht

Uw machines, gereedschappen en apparatuur zijn waardevol. Of ze nu gevoelig zijn voor temperatuur, licht of dat er een grote kans is dat ze verkeerd worden gebruikt of zelfs gestolen worden, u heeft ze nu altijd in het zicht.

Transmission

Eenvoudig in gebruik

Het enige dat u nodig hebt om onze tracker te gebruiken is een smartphone! Lokaliseer en controleer snel de huidige status van uw machines, apparatuur, gereedschappen, trailers en vracht vanaf uw mobiele telefoon en verlies uw eigendommen niet uit het oog.
productfoto Asset tracker AT-1

Bespaar kosten

Door de locatie van uw materialen altijd te kennen, kunt u efficiënter plannen en bent u daar minder tijd én kosten aan kwijt. En u kent nu ook altijd de operationele status, waardoor u kunt zorgen voor tijdig onderhoud en bespaart op die kosten.

Vraag een demo aan

Belangrijke zakelijke voordelen van asset tracking

Het bewaken en beheren van bedrijfsmiddelen biedt duidelijke voordelen voor elke organisatie. Blijf kwaadwillende een stap voor met uw beveiliging, verbeter het overzicht op uw bedrijfsmiddelen en doe inzichten op die u helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Lees in onze whitepaper meer over wat asset tracking kan betekenen voor uw bedrijf.

Locatiebewaking

• U kunt asset trackers op uw bedrijfsmiddelen aanbrengen en real-time volgen. Zo weet u direct waar elk bedrijfsmiddel zich bevindt.

• U kunt zelf eenvoudig meldingen instellen, zodat u wordt gewaarschuwd bij belangrijke gebeurtenissen. Denk aan het gebruik van bedrijfswagens na werktijd, het afsluiten van een voedingsbron of het openen van deuren.

• Bepaal snel de locatie van gestolen of zoekgeraakte bedrijfsmiddelen.

Bewaking van bedrijfsmiddelen

• Vergroot uw overzicht met real-time waarschuwingen.

Automatiseer de bezettingsrapportage en voorraadtellingen aan het einde van de dag.

• Onze asset trackers zijn niet alleen voorzien van bewegingssensoren, maar zijn ook in staat om veranderingen te detecteren in de blootstelling aan licht, vochtigheid en temperatuur. Ze kunnen automatisch acties in gang zetten en u op de hoogte stellen voordat er schade kan optreden.

Beheer van de takenlast

• Wijs werkopdrachten toe aan beschikbare bedrijfsmiddelen in de nabijheid.

• Stel vast of bedrijfsmiddelen werkelijk nodig zijn en op juiste wijze worden gebruikt.

• Analyseer processen met terugwerkende kracht en raadpleeg rapporten met tijdstempels om mogelijkheden voor kostenbesparingen te ontdekken.

Meer weten over de mogelijkheden van asset tracking?