VERKLARING VAN FLEET COMPLETE INZAKE COVID–19

Terwijl we onze wereldwijde klanten en partners blijven bedienen en ondersteunen houden we bij Fleet Complete de situatie rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in het oog. Bij alles wat we doen gaan we uit van de informatie en aanbevelingen van de overheidsinstellingen en autoriteiten op het gebied van volksgezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners komen bij ons op de eerste plaats. In aansluiting op het laatste advies van de Wereldgezondheidsorganisatie en lokale medische autoriteiten hebben we wereldwijd tot nader order een stop ingesteld voor zakenreizen. Die geldt voor alle werknemers van Fleet Complete.

Verder hebben werken al onze medewerkers thuis. Deze overstap naar thuiswerken heeft weinig of geen verstoring van onze bedrijfsprocessen opgeleverd. Dat komt omdat al onze diensten vanuit de cloud worden aangeboden. Al onze tools en systemen blijven volledig operationeel.

Onze monteurs blijven op de gebruikelijke manier werken. Ze treffen daarbij alle voorzorgsmaatregelen voor gezondheid en veiligheid op het werk die zijn aanbevolen door de instanties op het gebied van volksgezondheid.

Een bedrijfscontinuïteitsplan

We hebben ons bedrijfscontinuïteitsplan in werking gezet om de voortzetting van onze dienstverlening en ondersteuning aan klanten te waarborgen en zoveel mogelijk op de gebruikelijke manier te kunnen blijven werken.

In het kader van dit plan hebben we een speciaal COVID-19-managementteam aangesteld. Dit team houdt de snel opeenvolgende ontwikkelingen in de gaten, maakt plannen voor noodsituaties en treft slagvaardige, goed gefundeerde maatregelen om de verspreiding van COVID-19 een halt toe te roepen en de continuïteit van onze bedrijfsprocessen te waarborgen.

We blijven zoals gebruikelijk verkopen, orders afhandelen, installeren, inwerken, trainen en technische ondersteuning leveren. Schroom niet om bij eventuele vragen of zorgen contact op te nemen met ons.

We realiseren ons dat deze situatie bijzonder veranderlijk blijft. Fleet Complete zal alle gebeurtenissen op wereldwijd en regionaal niveau nauwlettend volgen, kennis opdoen en passend reageren als er nieuwe informatie beschikbaar komt. We zullen je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte houden met speciale updates en blijven vertrouwen houden in onze planning en noodplanning.

Wat er ook gebeurt, we willen je er graag van verzekeren dat we bij Fleet Complete alles doen wat in onze macht ligt om op passende wijze op de COVID-19-pandemie te reageren met het oog op de veiligheid van onze werknemers, partners en klanten.

Met vriendelijke groet,

Tony Signature

Tony Lourakis
CEO
Fleet Complete

Heb je vragen?

Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt, we staan je graag te woord.