Politie

Wilt u real-time weten waar uw mobiele medewerkers en voertuigen zijn? Dat kan met ritregistratiesysteem Fleet Tracker. Plan optimale routes in. Of optimaliseer uw wagenpark met reserveringssysteem CarSharing en verminder het aantal benodigde voertuigen. En met Time Tracker houdt u automatisch alle uren bij, voor minder handmatige administratie en zicht op uw projectvoortgang.

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op een webkaart direct waar uw bestuurders zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw voertuigen en mobiele medewerkers met onze oplossingen. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke ‘gebieden’ op de webmap en houd bij hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit op locatie en het bewaken van stationaire apparatuur die het gebied verlaat.

Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw smartphone, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is en u op tijd kunt gaan tanken.

Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

 

Veiligheid

Onze apparatuur voor het volgen van items en slimme sloten zijn uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bezittingen te beschermen terwijl ze ter plaatse, onderweg of in bewaring zijn.

Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto’s deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie de voertuigen gebruikt en wanneer.

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen uw wagenparkbeheer te optimaliseren.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status controleren met uw mobiele apparaat. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Effectief beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren en een betere kostenbeheersing en projectplanning te hebben.

Plan nauwkeurig

Met deze functie kan uw bemanning de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u de verwachtingen van klanten beter kunt beheren en projecten nauwkeuriger kunt plannen.

Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot, de activiteit van het personeel, de tijdschema’s en de totaal afgelegde afstand geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Vragen?