Ritregistratie vanaf 8,50

Wilt u het beheer van uw wagenpark ook automatiseren? We laten u graag zien wat een ritregistratiesysteem voor uw bedrijf kan betekenen. Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om een demo in te plannen. 

Waarom automatische ritregistratie?

  • Minder handmatig werk verrichten? Met een ritregistratiesysteem weet u altijd direct waar uw voertuigen zijn. Hierdoor kunt u de optimale routes plannen en brandstof besparen.  
  • Met een ritregistratiesysteem zorgt u voor een sluitende administratie en voorkomt u naheffing en boetes van de Belastingdienst. 
  • Kijkt u nu in meerdere systemen en bent u veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Met een ritregistratiesysteem ontvangt u automatisch de data die u nodig heeft. 
  • Een ritregistratiesysteem zorgt dat u altijd bekend bent met de locatie van uw voertuigen en machines. Het is dus ook een sterke beveiligingsmaatregel.

Fleet Tracker ritregistratiesysteem

Wilt u altijd de locatie van uw voertuigen weten? De optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met het Fleet Tracker ritregistratiesysteem zet u uw wagenpark efficiënt in, verbetert u de tevredenheid van medewerkers én klanten en verhoogt u de winst.

Vraag een demo aan of neem contact met ons op

Guts integratie
Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

GPS-technologie

Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet de planningsafdeling de exacte locatie van uw bestuurders en kunt u snelle service bieden aan uw klanten.

Courier-96

Fiscus-proof

Met onze geautomatiseerde ritregistratie bent u fiscus-proofHet systeem registreert precies de gegevens die de Belastingdienst eist.

Fuel_96

Lagere kosten

U kunt de gegevens uit Fleet Tracker gebruiken om veilig rijgedrag te motiveren en onnodige brandstofverspilling te voorkomen.