Over ons

Fleet Complete is een wereldwijde leverancier van IoT oplossingen voor wagenpark, activa en buitendienstbeheer, we bedienen meer dan 8.000 klanten over de hele wereld.

Ons Verhaal

Fleet Complete (formeel Complete Innovations) werd opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis & Andrew Merisanu. De onderneming was oorspronkelijk bedacht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstensector, maar is snel gegroeid en breidde zich uit over meerdere branches, inclusief distributie, transport en buitendienst. Wat Fleet Complete succesvol maakt is haar geïntegreerde aanpak van klantbehoeften, het leveren van oplossingen in één uitgebreid telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder formaat onderneming. 

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei, versterkt door krachtige samenwerkingsverbanden, doorlopende productontwikkeling, talent van topklasse en een drive om leidend te zijn in de branche. Dankzij haar solide zakelijke strategie en unieke waardepropositie, heeft de onderneming haar aanwezigheid uitgebreid, net als haar aangeboden oplossingen, naar Europa, Mexico, Australië en de Verenigde Staten.

Na het winnen van talloze prijzen wordt Fleet Complete erkend als de snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel.

Geschiedenis Tijdlijn

 1. Bedrijf opgericht

  Complete Innovations (CI) wordt opgericht door twee studiegenoten, Tony Lourakis en Andrew Merisanu, om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstenbranche.

 2. Vennootschap opgericht

  Het bedrijf wordt omgevormd tot vennootschap Courier Complete.

 3. Eerste prijs

  De vennootschap ontvangt haar eerste prijs en blijft onderscheidingen verzamelen.

 4. Nominatie ondernemer van het Jaar

  Ernst & Young nomineert Tony Lourakis voor de prijs Ondernemer van het Jaar.

 5. Fleet Complete® productlanceringen

  Lancering van de Fleet Complete® oplossing.

 6. Samenwerkingsverband TELUS

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met TELUS om haar oplossingen aan te bieden aan ondernemingen door heel Canada.

 7. Marktleider

  CI wordt marktleider in Canada.

 8. Samenwerkingsverband Garmin

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met Garmin.

 9. Samenwerkingsverband AT&T

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met AT&T, en breidt daarmee haar aanwezigheid en oplossingen uit naar de Amerikaanse markt.

 10. Lancering e-logging oplossing VS

  CI lanceert Fleet Complete HOS voor Android Tablets in de hele VS.

 11. Investering Madison Dearborn Partners

  CI ontvangt een investering van Madison Dearborn Partners en wijzigt haar naam in Fleet Complete.

 12. Overname FieldWorker Technology Solutions

  Fleet Complete neemt FieldWorker Technology Solutions over en gaat een samenwerkingsverband aan met Intact Insurance.

 13. Overname ITmobile

  Fleet Complete neemt ITmobile over in de Benelux regio, en betreedt daarmee de Europese markt.

 14. Overname Securatrak

  Fleet Complete neemt Securatrak in Australië over en gaat door met haar wereldwijde expansie.

 15. Samenwerkingsverband Telstra

  Fleet Complete gaat een samenwerkingsverband aan met Telstra om haar oplossingen aan te bieden aan ondernemingen door heel Australië.

 16. Samenwerkingsverband T-Mobile Oostenrijk

  Fleet Complete gaat een samenwerkingsverband aan met T-Mobile om haar IoT oplossingen aan te bieden in Oostenrijk.

 17. Samenwerkingsverband Deutsche Telekom

  Fleet Complete zet wereldwijde expansiestrategie voort met het betreden van de Duitse markt met Deutsche Telekom.

Onze Wereldwijde Partners

Onze Waarden

 • Mensen

  Wij van Fleet Complete zijn een team toegewijde, innovatieve en gepassioneerde mensen, gedreven winnaars. Onze leuke ondernemingsgeest en de synergie van getalenteerde personen bieden de perfecte omgeving waarin onze mensen en onze onderneming kunnen groeien.

 • Innovatie

  Innovatie staat centraal in onze organisatie. We danken een groot deel van ons succes en doorlopende groei aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen.
  Van innovatieve producten en processen tot het instellen van nieuwe standaarden en implementeren van beste werkwijzen, onze mensen verzinnen continu betere manieren om bepaalde dingen te doen.

 • Gemeenschap

  Bij Fleet Complete hebben we sterke toewijding voor het helpen van mensen in nood en het verbeteren van onze gemeenschappen. Van fondsenwerving tot liefdadigheidsevenementen voor de hele onderneming, we zijn altijd op zoek naar manieren om terug te geven.

 • Kwaliteit

  We weten dat onze klanten ons vertrouwen met cruciale aspecten van hun bedrijven, en daarom zijn we toegewijd aan het vasthouden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zowel in onze producten als in onze klantenservice.

 • Productiviteit

  Het hebben van de beste talenten, gecombineerd met onze toewijding aan innovatie en kwaliteit, maakt ons enorm productief in alles wat we doen. Slimmer werken, niet harder, en op de toppen van ons kunnen presteren heeft altijd onze volledige aandacht terwijl we bezig zijn met onze dagelijkse werkzaamheden.

MATT

Ontmoet onze mascotte, Matt – Mobiele Activa Tracking Technicus.

Matt is een eerlijk, betrouwbaar en hardwerkend persoon. Hij is een intuïtieve probleemoplosser, en hij heeft veel aan zijn passie voor efficiency, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Zijn motto ‘help altijd de persoon in nood’ zorgt ervoor dat hij uitblinkt op zijn werk en het goed gaat in zijn privéleven.
Matt doet altijd wat extra, en is nooit bang om vieze handen te krijgen. Naast zijn houding ‘we klaren die klus’, is Matt ook een van de gezichten op kantoor dat klanten onthouden.

Matt looking proud