Kosten wagenpark verlagen

Zijn de kosten van het wagenpark hoger dan gewenst? Wij horen vaak een ‘Ja’ op die vraag. Met de juiste tools kunnen de wagenparkkosten aanzienlijk verlaagd worden.

Op deze pagina delen we regelmatig nieuwe tips die helpen om de kosten van het wagenpark te verlagen, zodat uw bedrijf kan (blijven) groeien.

coin-stack-96

Blog: 5 tips om te besparen op brandstofkosten van het wagenpark

Er zijn verschillende manieren om het benzineverbruik van je wagenpark te verlagen, én daarmee dus ook de kosten. Als je dat op de juiste manier aanpakt, bespaar je zo tot 20% op de brandstofkosten.

 

coin-stack-96

Blog: 3 manieren om de stationaire draaitijd te verlagen

Stationair draaien kan resulteren in het verbruik van 3,7 liter brandstof per uur of meer. Het gaat je bedrijf dus op onnodig hoge kosten en het is enorm schadelijk voor het milieu. Hoe dring je stationair draaien effectief terug?

coin-stack-96

Blog: Een groen wagenpark verlaagt de operationele kosten [5 tips]

Door het wagenpark groener te maken, zorg je voor een lager benzineverbruik, minder onderhoudskosten en minder verkeersovertredingen, omdat de buitendienst wordt gecoacht op veilig (en zuinig) rijgedrag. Het levert dus geld op! Hoe pak je het aan?

Tips direct in uw mailbox?

Meld u aan en ontvang regelmatig nieuwe tips om de kosten van het wagenpark verder te verlagen. 

J.R. Company bespaart enorm op de brandstofkosten met behulp van een GPS-oplossing

“Onze voertuigen rijden samen 26.000 km per dag en we gaven dagelijks €3500 euro uit aan brandstof. Sinds we de GPS-oplossing van Fleet Complete gebruiken, besparen we tussen de €300 en €400 per dag op de brandstofkosten. Jaarlijks gaat dit om €90.000″

Günter Flicker, fleetmanager J.R. Company

Fleet Complete MGS030 GPS track temperature
Larm vid stöld

Verlaag wagenparkkosten met behulp van telematica

Brandstofverbruik is een grote kostenpost voor bedrijven met een wagenpark. Het platform van Fleet Complete geeft je volledig inzicht in trends op het gebied van brandstofverbruik en zorgt dat je toegang hebt tot kritieke motorgegevens voor proactief voertuigonderhoud.

Wilt u meer weten over hoe het platform van Fleet Complete kan helpen met het verlagen van uw bedrijfskosten?

Wil je net als onze 600.000 abonnees de kosten van het wagenpark verlagen?

Vul het formulier in en geef ons de kans om te laten zien hoe simpel het kan zijn om met behulp van telematica de kosten van het wagenpark te verlagen.