'Fleet Complete denkt mee in oplossingen'

Van Geleuken Infra vormt in het aanbod van ondergrondse infrastructurele activiteiten één van de drie schakels. Met de drie hoofdpijlers graaf- en kabelwerken, boringen en leidingwerken, realiseren zij in eigen beheer de aanleg van distributienetten, transportleidingen en nutsvoorzieningen.

Ritadministratie altijd op orde

Het wagenpark bestaat uit 44 voertuigen en 20 graafmachines en die zijn allemaal uitgerust met een oplossing van Fleet Complete. Het ingebouwde ritregistratiesysteem zorgt dat de gegevens die de fiscus eist automatisch worden geregistreerd. Doordat de ritadministratie altijd op orde is, voorkomt Van Geleuken Infra hoge boetes. Daarnaast heeft de planningsafdeling nu goed zicht op de locatie van alle voertuigen en medewerkers. Handig om nog efficiënter te plannen en snel te reageren op ad-hoc verzoeken.

Brandstofanalyse en sensoren voor inzicht in draaiuren machines

Mahjoub Labras is commercieel medewerker bij Van Geleuken Infra en vertelt in onderstaande video over zijn ervaring Fleet Complete. ‘We zijn heel tevreden met Fleet Complete, vooral omdat er echt in oplossingen wordt gedacht’. Inmiddels heeft Van Geleuken Infra voor drie jaar bijgetekend en kijken wij er erg naar uit om nog jaren met elkaar te blijven samenwerken. Van Geleuken Infra gaat naast het ritregistratiesysteem ook gebruikmaken van brandstofanalyse en sensoren om meer inzicht te krijgen in de draaiuren van machines.

‘Bij Fleet Complete denken ze écht mee in oplossingen.’

 

Mahjoub Labras

 
  • Ritadministratie altijd op orde voor de fiscus
  • Zicht op de locatie van voertuigen en materieel
  • Efficiënter plannen en snel reageren op ad-hoc verzoeken
  • Modulaire oplossing, dus uitbreiden kan heel eenvoudig

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan