Jan Tromp Transportgroep is een gerenomeerd logistiek bedrijf uit Eindhoven. Naast regionaal en internationaal transport, is het bedrijf gespecialiseerd in ADR-speciaal transporten, geconditioneerd transport en direct sneltransport door heel Europa.

Het bedrijf maakte al gebruik van een track & trace systeem, maar had de behoefte aan een nauwkeuriger systeem en een partij die de gewenste service kon bieden. Fleet Complete werd onder de aandacht gebracht. Door een interessant aanbod met een scherper tarief dan bij andere partijen was de keuze snel gemaakt door Tromp Transportgroep.

Real-time zicht op al uw voertuigen

Bij een bedrijf waar constant ad-hoc aanvragen binnenkomen en snel geschakeld moet worden biedt Fleet Tracker uitkomst. Het ritregistratiesysteem is een gebruiksvriendelijke oplossing om alle bewegingen in uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft uw planningsafdeling real-time zicht op alle voertuigen. U weet altijd de exacte locatie van uw bestuurders en kunt efficiënt plannen. Dit verbetert uw wagenparkprestaties en zorgt dat u uitstekende service aan uw klanten kunt (blijven) bieden. Daarnaast geeft het u een concurrentievoordeel.

Uw data altijd veilig

De apparaten in de voertuigen verzamelen en interpreteren gegevens en informeren de fleetmanager over welke acties ondernomen moeten worden, bijvoorbeeld voor onderhoud. Fleet Complete garandeert dat uw opgeslagen data goed beschermd is, want de systemen voldoen aan de ISO/IEC 27001: 2013 certificering voor beveiliging. Alle data wordt zeven jaar lang professioneel bewaard. Handig voor als u met terugwerkende kracht data wilt opvragen voor bijvoorbeeld de Belastingdienst.

De tijd van handmatige en tijdrovende processen om uw wagenparkbeheer uit te voeren zijn voorbij. Tromp Transportgroep heeft de wens om van meer slimme telematica-oplossingen gebruik te gaan maken. Een aantal zit nog in de testfase bij Fleet Complete, denk aan een mobiele app voor bestuurders. Samen zullen Tromp Transportgroep en Fleet Complete gaan onderzoeken welke telematica oplossingen ingezet kunnen worden om het wagenpark op korte termijn verder te automatiseren.

  • Minder papierwerk
  • Rapportages die de Belastingdienst accepteert
  • Transparant inzicht in de buitendienst

GPS-tracking – weet altijd waar uw voertuigen zijn

Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Daarnaast worden ritten elektronisch geregistreerd en is uw administratie altijd op orde.

Wij hebben dé oplossing voor u!
Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen uw wagenparkbeheer te optimaliseren.