Grip op uw rittenregistratie

Met ritregistratie weet u met een druk op de knop waar uw voertuigen en mensen zich bevinden. Hierdoor houdt u gemakkelijk zicht op de voortgang van de werkzaamheden gedurende de dag.

Door middel van ritregistratie kunt u niet alleen uw activiteiten monitoren, maar ook nieuwe opdrachten inplannen op basis van beschikbaarheid en locatie. Met ons ritregistratiesysteem krijgt u volledig inzicht in uw wagenpark en projectverloop. Met een druk op de knop weet u waar uw voertuigen en mensen zich bevinden, hierdoor houdt u gemakkelijk zicht op de voortgang van de werkzaamheden gedurende de dag.

Vraag een demo aan

Fleet Tracker geeft u eenvoudig grip op uw rittenregistratie

Met ritregistratie weet u met een druk op de knop waar uw voertuigen en mensen zich bevinden. Hierdoor houdt u gemakkelijk zicht op de voortgang van de werkzaamheden gedurende de dag. Al vanaf €8,50 p.m. kunt u uw wagenpark efficiënter gaan beheren en uw projectplanning verbeteren.

Door middel van ritregistratie kunt u niet alleen uw activiteiten monitoren, maar ook nieuwe opdrachten inplannen op basis van beschikbaarheid en locatie. Met ons ritregistratiesysteem krijgt u volledig inzicht in uw wagenpark en projectverloop. Met een druk op de knop weet u waar uw voertuigen en mensen zich bevinden, hierdoor houdt u gemakkelijk zicht op de voortgang van de werkzaamheden gedurende de dag.

 

Map en locatiepijltje icoon

Altijd toegang

U heeft op uw mobiele telefoon toegang tot informatie over uw wagenpark vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Vrachwagen (Transport) Icoon

Meet alle prestaties

Meet en analyseer de prestaties van uw wagenpark op basis van routes, ritten en evenementen.

crash-side-96

Melding bij ongelukken

Fleet Tracker is verbonden met de motoren van uw wagens en zal een waarschuwing sturen in het geval van een botsing of een ongeluk.

Veel gestelde vragen over rittenregistratie

Vragen over de gegevens die de belastingdienst nodig heeft of over de privacy van een track en trace- oplossing? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen van onze klanten beantwoord. In onze whitepapers en op de productpagina’s kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen.

Als u nog verdere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat of het contact formulier.

Waarom kiezen voor een geautomatiseerde rittenregistratie?

Door het automatiseren van de rittenregistratie worden de kosten voor u als ondernemer inzichtelijker. Door het plaatsen van geavanceerde gps-tracking in al uw wagens heeft u te allen tijde een actueel kilometerinzicht van al uw voertuigen, medewerkers en projecten. Daarnaast krijgt u real-time inzicht in de gemaakte brandstofkosten en het rijgedrag van uw medewerkers. Het implementeren van een geautomatiseerde rittenregistratie biedt u als werkgever vele voordelen en zorgt daarnaast voor een extra controlemiddel.

Privacy en track & trace

Het is wettelijk is toegestaan om als werkgever een volgsysteem in een auto te plaatsen, mits u zich houdt aan de voorwaarden uit onder meer de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de controle van personeel. De belangrijkste voorwaarde is dat u als werkgever een legitieme reden (gerechtvaardigd belang) heeft en dat het plaatsen van een track en trace systeem, zoals een blackbox, boardcomputer of gps-systeem, hierbij noodzakelijk is. Een gerechtvaardigd belang kan bijvoorbeeld zijn dat u wil nagaan welke auto zich het dichtst in de buurt van een klant bevindt, zodat u deze naar de klant kan sturen.

Hoe wordt mijn data beveiligd?

Onze systemen zijn beveiligd conform de eisen van de ISO/IEC 27001:2013-certificering voor beveiliging. Wij controleren streng op uw veiligheid en investeren continu in de nieuwste beveiligingstechnieken. Zo kunnen uw data met geen enkele mogelijkheid bij onbevoegden terechtkomen. Ook wordt uw data zeven jaar lang professioneel bewaard. U kunt uw gegevens altijd met terugwerkende kracht opvragen als de Belastingdienst of uw accountant daarom vraagt. Lees in onze whitepaper meer over wat er juridisch is toegestaan over het plaatsen van een track-en-systeem en hoe u beter grip kan krijgen op uw rittenregistratie.

Op de juiste wijze medewerkers over het track en trace systeem informeren

Wilt u er zeker van zijn dat medewerkers het niet als wantrouwen ervaren? Dan adviseren we u om uw medewerkers tijdig en zo uitgebreid mogelijk te informeren over de plaatsing van het volgsysteem. Zorg dat de medewerkers het belang erachter zien. Benadruk dat het geen controlemechanisme is, maar dat het allemaal draait om efficiëntie. Wat veel medewerkers niet weten is dat de meeste black boxes, boordcomputers of gps-systemen uitgezet kunnen worden in privétijd. Lees hier meer over in onze whitepaper over hoe u meer grip krijg over uw ritregistratie.