OzoneTech

Zone Technologies heeft verschillende innovatieve producten ontwikkeld die de prestaties van apparatuur verbeteren, met name voor noodhulpdiensten en servicewagens.

Meer informatie

Via een geïntegreerd online platform maakt Fleet Complete het mogelijk om instellingen voor stationair draaien, temperatuurniveaus, RPM en batterijspanning op het OzoneTech-apparaat te configureren. OzoneTech zal vervolgens de motor van het voertuig monitoren (starten of stoppen) op basis van deze vooraf ingestelde meetwaarden. Met dit platform kunt u alle voertuigactiviteit van uw wagenpark online bekijken via één interface en real-time gegevens snel en eenvoudig aanpassen of uit een willekeurig aantal voertuigen in het veld halen.

Integratie tussen Fleet Complete en OzoneTech biedt het optimale systeem voor het monitoren van activiteiten van uw wagens. De configuratie van al uw OzoneTech-apparaten kan eenvoudig aan uw bureau worden gedaan. Dit elimineert ook de noodzaak om handmatig gegevens van elk voertuig te verzamelen, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid tijd en middelen wordt bespaard.

Voordelen

  • Eenvoudige en snelle configuratie met de OzoneTech-oplossing
  • Eén interface voor alle voertuigactiviteiten en real-time gegevens
  • Pas al uw configuraties op afstand aan
  • Haal alle gegevens uit het veld online op