Partner worden?

Promoot en verkoop uw oplossingen in de Fleet Complete Store.

Word partner

Verbind met Fleet Complete Marketplace

Fleet Complete Marketplace is een internationale marktplaats waar uw producten en oplossingen worden getoond die zijn geïntegreerd met het Fleet Complete IoT-platform (Internet of Things). In samenwerking met ons professionele serviceteam worden geïntegreerde partneroplossingen geverifieerd om de beste klantervaring te bieden.

Voertuigfabrikanten

We verbinden alle OEM-onderdelen en andere voertuigfabrikanten met ons datameer via ons Big Data-fabrieksformulier Connvex.

Softwarefabrikanten

Het draait allemaal om het leveren van een uitstekende gebruikerservaring. Als het verbinden van uw software onze gezamenlijke klanten een geweldige gebruikservaring zou bieden willen we graag om de tafel met u.

Telecombedrijven

Wij verkopen onze producten graag via telecomleveranciers. Als u meer wilt weten over deze mogelijkheid in uw markt horen we dat graag.

73%
van onze partners kregen toegang tot klanten waarmee ze geen zaken hadden gedaan zonder het Fleet Complete partnerprogramma.

82%
van onze partners verbeterde zijn klantbehoud bij het implementeren van een integratie met het Fleet Complete partnerprogramma.

What we are able to do with Fleet Complete, In this case, was put in a package that, I believe, brought us ahead of the norm.
Shawn McMahon

President, Day and Ross Dedicated Logistics

Trotse partners van:

Meld u direct aan

Stuur ons uw gegevens en ontvang meer informatie over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien door integratie met het Fleet Complete-platform en uw producten kunt laten zien in Fleet Complete Store.

Wat onze partners van het programma vinden

Fleet Complete is één van de wereldleiders in oplossingen voor mobiel personeelsbeheer met meer dan 265.000 actieve abonnees in Noord-Amerika, Europa en Australië. Door partner te worden, kunt u gebruik maken van de beste middelen en uw marktbereik internationaal uitbreiden met toonaangevende providers zoals TELUS, AT & T, T-Mobile en Telstra.

U krijgt toegang tot ons team van professionele service-ontwikkelaars die u graag helpen uw producten te integreren met Fleet Complete.

Fleet Complete Store-partners ontvangen een certificeringszegel die u als Store-partner herkent. Dit zegel betekent dat uw oplossing is geverifieerd door Fleet Complete en is goedgekeurd voor verkoop door onze transportpartners.

U krijgt toegang tot Fleet Complete’s open API’s om op maat gemaakte oplossingen te creëren. Het is heel eenvoudig. Binnen enkele dagen bent u klaar met de integratie.