Fleet Complete heeft vandaag aangekondigd dat Frank Friesacher aan de slag gaat als Chief Product Officer (CPO). Friesacher heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van productinnovatie en gaat bij Fleet Complete hier het voortouw in nemen.

Frank Friesacher

‘Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking, want met de aanstelling van Frank komt de focus nog meer op de kwaliteit van onze producten te liggen’,  zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. ‘Frank is een ervaren leider. Hij heeft een uitstekende reputatie en heeft veel ervaring op gebieden als SaaS, IoT, blockchain, artificial intelligence en uiteraard telematica. We zijn heel blij hem te verwelkomen in het Fleet Complete-team’.

Friesacher was de afgelopen zeven jaar CEO van een bedrijf dat fleetmanagementoplossingen ontwikkelt en heeft zich daar voornamelijk beziggehouden met productinnovatie. Hij leidde ook de Digital Accelerator voor geavanceerde oplossingen voor elektrische wagenparken bij Cummins. Hij gaat nauw samenwerken met het technische team om innovatie wereldwijd te stimuleren. Samen gaan zij de visie en de roadmap voor de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen ontwikkelen, gebaseerd op huidige en toekomstige marktbehoeften en de wensen van onze klanten.

‘Fleet Complete helpt al tienduizenden bedrijven over de hele wereld met het digitaliseren en automatiseren van mobiele activiteiten, maar we kunnen nog veel meer bedrijven helpen’, zegt Friesacher. ‘Ik ben vooral enthousiast over wat we kunnen doen om de wereldwijde inspanningen op het gebied van duurzaamheid te beïnvloeden. Ik wil alle indrukwekkende prestaties van Fleet Complete in de afgelopen twintig jaar benutten en die voortstuwen met producten en technologieën die nog meer waarde gaan creëren voor onze klanten over de hele wereld.”