FLEET MANAGEMENT

Volg uw voertuigen, bespaar brandstof, bevorder veiligheid en verhoog uw winst met onze Fleet Management-oplossingen. Fleet Complete biedt u het modernste fleetmanagementplatform dat u in staat stelt u om real-time informatie over uw vloot te verkrijgen, de routering te optimaliseren en uw wagenpark efficiënt te beheren.

Vraag een demo aan

Weet altijd waar uw wagens zijn

Onze eenvoudig te gebruiken Fleet Tracking-oplossing, aangedreven door GPS-technologie, geeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Als u de exacte locatie van de chauffeur kent, zal uw dispatcher sneller en efficiënter werken, zodat de dichtstbijzijnde bestuurder naar de klus kan worden gestuurd.

Lees meer →

Ken te alle tijde de positie en status van uw wagens

Verminder kilometers en bespaar tijd en brandstof

Optimaliseer het gebruik en het aantal voertuigen

Data die er toe doet, binnen handbereik

Verbeter de veiligheid van bestuurder en voertuig

De veiligheid van uw werknemers is belangrijk. Met een Fleet Management-oplossing van Fleet Complete krijgt u inzicht in de activiteiten van bestuurders op de weg om veilig rijgedrag te ondersteunen en passende coaching te bieden om optimale prestaties aan te moedigen. En botsingen, schade aan voertuigen, onnodig brandstofverbruik en verloren factureerbare tijd te voorkomen.

Lees meer →

 Monitor het rijgedrag van uw chauffeurs

Ontvang gedetailleerde rapportages over snelheidsovertredingen, remmen, bochten nemen, stationair draaien en snelle acceleraties om uw chauffeurs te helpen bij het naleven van de veiligheidseisen.

 Voorkom diefstal

Krijg zichtbaarheid op ongerechtvaardigde voertuigactiviteiten om diefstal of gebruik achteraf te voorkomen.

ELD compliance eenvoudig gemaakt

De ELD-oplossing van Fleet Complete is een gebruiksvriendelijke geïntegreerde oplossing die alle essentiële functies biedt voor individuele bestuurders en wagenparken, taken en rapportage automatiseert, zichtbaarheid van de HOS en voertuigtracking, en waarborging van interstatelijke en grensoverschrijdende regelgeving in zowel de VS en Canada.

Lees meer→

 Rijveiligheid

Onze elektronische voertuiglogboekoplossing voorkomt onnauwkeurige rapportage en moeheid op de weg, waardoor uiteindelijk de veiligheid van uw chauffeurs en die van anderen op de weg toeneemt.

 Minder papierwerk

Het automatisch en nauwkeurig bijhouden van diensturen vermindert aanzienlijk de hoeveelheid tijd die bestuurders besteden aan tijdrovend en foutgevoelig handmatig papierwerk.

 Efficiënt plannen

Real-time zichtbaarheid op de status van de bestuurder maakt een optimale planning van de lading mogelijk terwijl u ELD-compliant blijft.

Slimme voertuigen

Met sensor-naar-machine-communicatie verzamelen en interpreteren de apparaten in uw voertuig gegevens voor u en informeren zij u welke actie moet worden ondernomen.

Lees meer →

ECM integratie

Biedt 19 datapunten voor motoractiviteit en geeft instructies over tijdig onderhoud wanneer dat nodig is.

Internet of Things (IoT)

IoT maakt mobiele, real-time respons mogelijk via een netwerk van sensoren voor dataverzameling en cloud computing.

 Voorkom diefstal

Krijg zichtbaarheid op ongerechtvaardigde voertuigactiviteiten om diefstal of gebruik achteraf te voorkomen.

Installation suited to your needs

Onze oplossingen verbinden met elk voertuig! Alle apparaten zijn uitgerust met verschillende soorten kabels die bij elk type voertuig passen, zodat u meteen gebruik kunt maken van de oplossingen van Fleet Complete.

Lees meer →

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen het wagenparkbeheer te optimaliseren.

Rapportages

Ons platform biedt gedetailleerde rapportages over alle gegevens, waaronder sensorwaarden, geregistreerde gebeurtenissen en interacties. Creëer en pas rapportages aan op basis van uw behoeften. U krijgt écht inzicht in uw wagenpark en kunt uw park efficiënter gaan beheren.

Lees meer →

  Prestaties van uw vloot

Meting van voertuigprestaties op basis van gebeurtenissen.

 IDLING

Toont hoe vaak en hoe lang activa niet actief waren.

  Op de juiste plaats en tijd

Geeft aan of activa zich op een locatie binnen de opgegeven werkuren bevonden.