Fleet Complete, één van de snelst groeiende leveranciers van connected vehicle-oplossingen, lanceert Vision – een digitale coach. Vision is een krachtig hulpmiddel dat bestuurders live coacht, veilig rijgedrag stimuleert én de kosten van het wagenpark verlaagt. 

Veiligheid voorop

Vision is ontwikkeld om optimale ondersteuning te bieden voor de veiligheid van mobiele medewerkers, vrachten en bedrijfswagens. Deze innovatie coacht bestuurders met digitale alerts terwijl ze onderweg zijn. Veilig rijgedrag en naleving van de wet- en regelgeving wordt hierdoor gewaarborgd. Vision levert daarnaast contextuele videobeelden aan die kunnen bijdragen aan een forse reductie van de aansprakelijkheidskosten en verzekeringspremies. Fleet Complete Vision biedt wagenparkbeheerders de mogelijkheid om:

  • Scorecards voor bestuurders aan te maken en bij te houden;
  • Onveilige verkeerssituaties te detecteren en analyseren;
  • Uitgebreide rapportages over ritten te delen, compleet met beeldanalyes;
  • Visueel bewijsmateriaal aan te dragen (bij rechtszaken) rond verkeersongevallen.

Real-time coaching

Met een compacte camera die eenvoudig op de voorruit gemonteerd kan worden, de opslag van beelden van onveilige verkeerssituaties en gesproken coaching via het ADAS (Advanced Driver Assistance System) helpt Vision bestuurders om veiliger en efficiënter te rijden. Met veilig rijgedrag wordt ook de reputatie van de werkgever beschermt en de kans op verkeersongevallen verkleint. “Wij zijn razend enthousiast over de introductie van Vision. Deze oplossing vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod van connected vehicle-oplossingen en zorgt voor optimale veiligheid van het wagenpark”, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Vision biedt bestuurders, wagenparkbeheerders en bedrijfsleiders de mogelijkheid om beschermende en preventieve maatregelen te treffen door het combineren van real-time coaching op de weg en analyses van beelden van onveilige verkeerssituaties. De video-ondersteuning biedt uitkomst bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers en biedt de mogelijkheid om training op maat voor bestuurders te ontwikkelen om voor een veiliger werkomgeving te zorgen. Deze oplossing vertegenwoordigt de toekomst voor wagenparkbeheer.”

Veiliger mobiliteit

Het doel van Vision is om bedrijven van elke omvang mogelijkheden te bieden voor veiliger mobiliteit van hun wagenpark. De eenvoudig downloadbare Vision-app zet alles direct in werking en synchroniseert alle camerabeelden met de analysefunctionaliteit van Fleet Complete. Deze oplossing voor realtime coaching zorgt daarmee voor een reductie van verkeersongevallen, kosten en verzekeringspremies.

Wilt u meer weten over Vision? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs om een vrijblijvende demo te geven en uw vragen te beantwoorden.