Toronto, 28 februari 2019 — Fleet Complete ®, één van de snelst groeiende spelers in de connected vehicle-markt, heeft zijn eerder aangekondigde investeringsovereenkomst met het pensioenfonds Ontario Teachers’ Pension Plan (Ontario Teachers’) gefinaliseerd.

In november 2018, ging Ontario Teachers’, het grootste ‘single-profession’ pensioenfonds van Canada, ermee akkoord om aandelen Fleet Complete over te kopen van bestaande investeerders, waaronder Madison Dearborn Partners (“MDP”), een vooraanstaande vermogensbeheerder in Chicago. Met de steun van Ontario Teachers’ en MDP, dat een belangrijke investeerder blijft, kan het management van Fleet Complete de realisatie van zijn wereldwijde groeiambities dichterbij brengen.

Fleet Complete is al twintig jaar in de technologiesector actief. Het is de leverancier van het grootste en meest uitgebreide connected vehicle-platform ter wereld. Daarmee helpt Fleet Complete bedrijven van elke omvang met het verbeteren van hun dagelijkse processen. Het bedient in totaal 500.000 abonnees in alle delen van de wereld. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie en samenwerkingen met toonaangevende wereldwijde OEM’s is Fleet Complete in staat om klanten te voorzien van de meest innovatieve oplossingen in hun soort.

De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Lazard and Barclays traden op als financieel adviseurs van Fleet Complete. Kirkland & Ellis LLP en Dentons Canada LLP voorzagen Fleet Complete en MDP van juridisch advies. Torys LLP fungeerde als juridisch adviseur voor Ontario Teachers’.