Verlaag de brandstofkosten van uw wagenpark

Bespaar 15-20% op uw brandstofkosten met de oplossingen van Fleet Complete

Hoe verlaagt u de brandstofkosten van uw wagenpark?

Met de fleet management-oplossing van Fleet Complete krijgt u inzicht in het brandstofverbruik van uw wagenpark en kunt u direct zien waar u geld kunt besparen.

Fleet Complete biedt een schaalbaar telematica-platform met oplossingen voor het managen van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. Voor een vaste prijs per maand – geen verrassingen – kunt u direct beginnen met geld besparen.

 

crash-side-96

Inzicht in rijgedrag

Ontvang heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van iedere medewerker. U ziet direct wie u kunt stimuleren om zuiniger te gaan rijden om minder brandstof te gaan verbruiken.

green-driving-96

Bespaar geld met veilig rijgedrag

Veilig en efficiënt rijgedrag van uw medewerkers zorgt dat u de brandstof- en onderhoudskosten van uw wagenpark kunt verminderen, net als het aantal boetes.

kpi-96

Heldere rapportages

Bekijk de belangrijkste gegevens in eenvoudige kleurendiagrammen. Vergelijk elke bestuurder met het gemiddelde van het wagenpark en neem waar nodig maatregelen.

De brandstofkosten van uw wagenpark met 15-20% verlagen?

Om een vrijblijvende demo aan te vragen hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag langs op een moment dat het u schikt om te laten zien hoe u de brandstofkosten van uw wagenpark kunt verlagen.

Vision product foto met Smartphone

Vision- Digitale coaching in de cabine

Fleet Complete lanceert de komende maanden meer oplossingen om veilig en efficiënt rijgedrag te stimuleren. Vision is een geavanceerde video-oplossing voor real-time coaching. De bestuurder krijgt melding bij gevaarlijk rijgedrag, zoals het negeren van een stopbord of te hard rijden. Daarnaast worden ritten opgenomen – alleen als er iets voorvalt – zodat u deze samen kunt terugkijken en kunt coachen. En het geeft u bewijs voor eventuele verzekeringskwesties.

Reken maar dat u met Vision uw brandstofkosten verder kunt verlagen, net als ongevalskosten – die gemiddeld 15.000 euro per ongeval zijn.

Vragen?

We helpen u graag verder op weg.