Transport & Logistiek

Met het Fleet Complete platform beheert u uw hele wagenpark vanaf één scherm. Gebruik onze track & trace oplossing om uw bedrijfswagens te volgen en ontvang automatisch alle statistieken die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren.

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens
Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten
Houd toezicht op de status en prestaties van uw wagenpark. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Toezicht op gebieden
Bepaal belangrijke ‘gebieden’ op de webmap en zie hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit op locatie van uw medewerkers en het bewaken van stationaire apparatuur die het gebied verlaat.

Tijdig onderhoud
Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

Brandstof sensoren
De sensoren sturen een bericht naar uw smartphone, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is en u op tijd kunt gaan tanken.

Operationele controle
Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

 

Veiligheid
Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie, onderweg of in de garage zijn.

Bestuurders ID
Wanneer uw personeel bedrijfsauto’s deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij geven om uw vloot – laat ons u helpen uw wagenparkbeheer te optimaliseren.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status van een taak controleren met uw mobiele telefoon. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Effectief beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren, op kosten te besparen en een realistische projectplanning te hebben.

Plan nauwkeurig

Met deze functie kan uw bemanning de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u de verwachtingen van klanten beter kunt beheren en projecten nauwkeuriger kunt plannen.

Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot en de activiteit van het personeel geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Klantverhalen

Telia en Fleet Complete gaan samenwerken!

De samenwerking tussen Telia en Fleet Complete brengt een verscheidenheid aan slimme mobiliteitsoplossingen op één IoT-platform. De oplossingen helpen fleetmanagers in Denemarken om de kosten te verlagen door een efficiëntere bedrijfsvoering. Deense bedrijven met...

read more

Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra vormt in het aanbod van ondergrondse infrastructurele activiteiten één van de drie schakels. Met de drie hoofdpijlers graaf- en kabelwerken, boringen en leidingwerken, realiseren zij in eigen beheer de aanleg van distributienetten,...

read more

Neem contact met ons op

We helpen u graag verder op weg.