Blogs

Uw projecten binnen begroting én minder administratieve lasten

Time Tracker zorgt voor efficiëntie op elk vlak

Wanneer  de app gekoppeld wordt aan een black box in uw bedrijfswagens (Fleet Tracker)  , wordt voortdurend data verstuurd naar de Fleet Complete portal. Uw managers kunnen uw medewerkers realtime lokaliseren en uw wagenpark en de mobiele werkers zo efficiënt mogelijk inplannen. Doordat de administratie van de ingezette middelen automatisch verloopt, kunt u de kosten vergelijken met de oorspronkelijke begroting, terwijl het project nog loopt. Mocht de opdracht afwijken van de begroting, dan kunt u dus direct de verwachtingen van het budget en de levertijd opnieuw afstemmen.

Financiële administratie in orde, iedereen tevreden

De Time Tracker app maakt zelfs een “salarisverloop” aan, waarin de personeelskosten verwerkt zijn. Deze worden direct aan de financiële administratie aangeboden zodat de daadwerkelijk gemaakte uren uitbetaald kunnen worden en overhead vermeden wordt. Met deze Time Tracker bent u kortom volledig in controle over uw planning en uw kosten. Door deze te vergelijken met de begroting kunt u tijdig signaleren of de opdracht buiten de begroting dreigt te komen. U krijgt meer inzicht in uw bedrijf waardoor er in het vervolg veel efficiënter gewerkt wordt. Geen vervelende urenregistratie meer voor de medewerkers en geen gedoe met het op tijd aanleveren van alle gegevens: u kunt op de Time Tracker vertrouwen!

Wilt u meer weten over hoe u uw urenregistratie kunt automatiseren? Maak een afspraak met onze adviseur door uw gegevens hier in te vullen. Kijk ook op deze pagina voor meer informatie over slimme automatisering.

Wilt u ook meer weten over verborgen kosten in de bouw- en installatiebranche? Download ons eBook ‘Verborgen Bouwkosten’.

DOWNLOAD HET EBOOK