Blogs

Trump uit klimaatakkoord, wij leveren onze eigen bijdrage aan klimaat

Kleine aanpassingen maken al een groot verschil

Gelukkig zien wij bij Fleet Complete ook dat steeds meer bedrijven het potentieel van duurzaam ondernemen zien en, ook om bedrijfseconomische redenen, kiezen voor duurzame technologie. Vaak zijn het relatief kleine aanpassingen die al het verschil kunnen maken. Wat te denken van het slimmer inplannen van de routes, altijd de dichtstbijzijnde wagen naar de (spoed)afspraak sturen of het niet meer stationair laten draaien van de busjes? Om dit te realiseren zijn geen wereldschokkende inspanningen nodig, maar het zorgt wel voor een wereld van verschil.

Duurzaam wagenpark

De gps-technologie van Fleet Tracker is bijvoorbeeld zo’n gebruiksvriendelijke aanpassing die snel en eenvoudig in al uw wagens kan worden geïnstalleerd. Een aanpassing waarmee u altijd gegarandeerd bent van een sluitende, fiscaal gecertificeerde rittenregistratie, maar die ook een realtime overzicht biedt van al uw voertuigen, medewerkers en projecten. Data waarmee u in staat bent om de optimale routes in te plannen en zo min mogelijk brandstof te verbruiken. En wat te denken van onze Fleet Sharing-reserveringssoftware waarmee u uw wagenpark zo kostenefficiënt mogelijk beheert? Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar het reserveringssysteem zorgt bovendien voor een drastische vermindering van het aantal benodigde auto’s en reduceert uw CO2-uitstoot! Een win-winsituatie voor uw bedrijf en het milieu.

Doet u met ons mee?

Ik ben heel blij dat duurzaam ondernemen een kantelpunt lijkt te hebben bereikt. Misschien hadden we deze actie van Trump net als laatste zetje even nodig. Maar nu is het zaak om ook echt door te pakken. Laten we er samen voor zorgen dat de ethiek terugkeert binnen ieder bedrijf. Want niet alleen de grote multinationals, ook de kleinere en middelgrote bedrijven kunnen het verschil maken. Het is tijd geworden om over te gaan tot actie. Doet u mee?