Interlift techniek B.V.

Interlift techniek B.V., in Zoetermeer gevestigd bedrijf dat klant specifieke liftinterieurs, liftcabines en “muurkoppen”, de aansluiting van de liftingang op de muur in het pand, bouwt.

In het kort

  • De objectiviteit van de registratie van werktijd, reistijd voor projectadministratie en salarisadministratie
  • De volkomen vrijheid voor de gebruiker, die niet langer met vervelende administraties wordt lastig gevallen.
  • Besparing van tijd en kosten op uw buitendienst door geautomatiseerde tijdregistratie
  • Effectievere doorbelasting van uw kosten op basis van de daadwerkelijke projecttijd en projectwerkzaamheden van uw buitendienst, thuiszorgmedewerkers, consultants, accountants, etc.
  • Budgetbewaking en beheersing van uw financiële uitgaven.
  • De modulariteit van de oplossing resulteert in een snelle en pijnloze implementatie, men gaat het gereedschap waarderen en toepassen.

Interlift techniek BV Beter inzicht in ritten- en urenregistratie

 

Interlift techniek B.V., in Zoetermeer gevestigd bedrijf dat klant specifieke liftinterieurs, liftcabines en “muurkoppen”, de aansluiting van de liftingang op de muur in het pand, bouwt. Het bedrijf heeft 14 medewerkers die zich bezighouden met ontwerp, technische uitwerking van het ontwerp, productie, assemblage en montage / plaatsing.

De eigenaar, Thomas Uithol heeft een uitgesproken visie: onderscheidt door afwijkend ontwerp, sterk aansluitend op de klantenwens, kwaliteit niet alleen in product, maar zeker ook van organisatie en after sales. Prijs op een niveau waar de relatie kwaliteit en prijs in een gezonde balans is.

Hoewel Interlift maar veertien medewerkers telt, werkt het bedrijf zijn processen solide uit en bewaakt het deze stringent. Interlift werkt met een ERP-systeem van Ridder uit Harderwijk. In dit systeem calculeert Interlift elk project op activiteitniveau voor. Komt er uit de voorcalculatie en offerte een opdracht? Dan gebruikt het bedrijf de voorcalculatie weer in de realisatie. 

Elke activiteit vastleggen

De monteur die het product bij de klant installeert of monteert, bouwt de lift ook ‘voor’: elke activiteit legt Interlift van tevoren vast, en het relateert deze aan het project. Daarvoor gebruikt Interlift de prikklok van Fleet Complete. Aan elke activiteit is op de digitale werkbon een uniek nummer gekoppeld. Dit nummer voeren de medewerkers bij de start van hun werk in op de prikklok, in de boordcomputer van de auto. De activiteit wordt afgesloten als de medewerker een nieuwe activiteit invoert.

Handig: een boordcomputer en prikklok in één

Als de monteur de lift op locatie afmonteert, wordt er op projectniveau tijd geboekt. Dat gebeurt met een in de auto gemonteerde boordcomputer die ook een prikklok is. De monteur meldt zich in de auto aan met zijn persoonsgebonden sleutel. Vervolgens legt de boordcomputer vast wat in feite de kopregel van een dagrapport is: medewerkernummer en naam, kenteken, kilometerstand, datum, tijdstip en locatie. De reis naar de projectlocatie legt het systeem vervolgens automatisch vast; bij aankomst op de projectlocatie wordt deze automatisch aan het project gekoppeld. De stilstandtijd wordt vervolgens op het project geboekt als werktijd.

blackbox

Verlicht uw administratie en optimaliseert uw bedrijfsvoering

Blackbox

  • De Smartbox wordt in uw voertuig gemonteerd
  • Met behulp van GPS coördinaten (GPS tracking) worden afstand, snelheid en actuele locatie live vastgesteld
  • De Smartbox gecombineerd met berijder identificatie is een ideaal instrument om administratie te verlichten en kwaliteit van bedrijfsvoering te optimaliseren.
fieldmobile

Uw digitale werkbon

FieldMobile

Volledig digitale ondersteuning: overzichtelijke opdrachten, eenvoudige afhandeling. De Digitale Werkbon is een geïntegreerd softwaresysteem, speciaal voor mobiele werknemers die werken op opdrachtbasis.

The Fleet Tracker FieldMap, here you can view the position of your vehicles

Volledig automatische registratie van kilometers en uren van auto, chauffeur en bijrijders

Fleettracker

Fleettracker: automatische registratie van kilometers en uren