Houd controle op uw projecten met ritregistratie en materiaalbeheer

Al vanaf €8,50 p.m. per voertuig, krijgt u volledig inzicht in uw projectverloop.

Vraag een demo aan

Of Vraag een offerte op

Fleet Complete helpt u als ondernemer in de installatietechniek met het inzichtelijk maken van de bewegingen en het beheren van uw voertuigen en materiaal. Met een druk op de knop weet u waar uw voertuigen en mensen zich bevinden, hierdoor houdt u gemakkelijk zicht op de voortgang van de werkzaamheden gedurende de dag.

Discussies met klanten over de gewerkte uren behoren tot het verleden. Met ritregistratie rapporten heeft u altijd feiten bij de hand, van reistijd tot bezoektijd. Deze informatie wordt niet alleen gebruikt voor het factureren bij de klant, maar kan ook gebruikt worden bij de verloning van uw medewerkers.

Niet alleen kunt u de activiteiten monitoren, maar ook nieuwe opdrachten inplannen op basis van beschikbaarheid en locatie. Hiermee leidt een efficiëntere planning tot betere service richting uw klanten en voorkomt onnodige (reis)kosten. Eveneens behoren papieren werkorders tot het verleden. Opdrachten en facturatie worden digitaal beheert waardoor de afhandeling nog sneller gaat.

  Rapportages en alerts

Ontvang gedetailleerde rapporten over uw voertuiggegevens zoals vastgelegde gebeurtenissen en activiteiten. Denk aan brandstofgebruik, rijgedrag en productiviteit van uw medewerkers. Pas rapportages aan op basis van uw eigen behoeftes.

  Live kaarten

Krijg in één oogopslag een overzicht van uw medewerkers of materiaal op elk gewenst moment. Volg de routes van uw buitendienst of kijk ritten en tussenstops terug via de online omgeving. Bekijk de huidige snelheid, rij route of de eindbestemming van uw voertuigen. 

  Materiaalbeheer en beveiliging

Wilt u altijd op de hoogte zijn wat de status is van uw machines, lading of materiaal? Met asset tracking (materiaalbeheer) beheert en bewaakt u gemakkelijk uw zware machines en dure materialen.

  Dashboard

Met Fleet Complete heeft u overzicht over uw medewerkers. Met ons dashboard beschikt u over uitstekende managementinformatie die steeds de vergelijking maakt tussen afgehandelde en lopende projecten. U heeft altijd inzicht in de kosten.

Lees in onze whitepaper hoe u meer grip krijgt met rittenregistratie    Download nu