Blogs

En toen was er licht…

 

Winst wordt bepaald door de kostprijs en opbrengst van uren. Kosten en opbrengsten hangen af van de (al dan niet tijdige) beschikbaarheid van handmatige administraties. Kosten zijn vaak te hoog, omdat handmatige administraties niet te controleren zijn. Opbrengsten zijn vaak te laag, omdat voorcalculatie en planning twee gescheiden werelden zijn. Klinkt als een bekend probleem? Er is een oplossing.

Ik houd er niet van om te romantiseren. Wat we doen bij Fleet Complete heeft niets te maken met rocket science. We leveren al meer dan 15 jaar mooie en geavanceerde softwaresystemen, dat dan weer wel. Onderscheiden doen we ons door oplossingen te leveren die klantspecifiek worden ingericht en eenvoudig te gebruiken zijn.

 

Time Tracker: de oplossing

Time Tracker (voormalig Footstapp) is zo’n oplossing. Door werktijd automatisch te registreren, wordt niets meer verkeerd ingevoerd of afgerond. Personeelskosten worden, kant en klaar, in de vorm van een salarisvoorloop voor directe verwerking aan uw administratie aangeboden. Weg handmatige administratie, weg onvermijdelijke risico’s, weg fouten. Met Time Tracker wordt het tijdig vaststellen of een project binnen zowel tijdsplanning als kostenplaatje wordt opgeleverd de standaard.

Veel woorden hoef ik er niet aan vuil te maken: Time Tracker is het meest geavanceerde concept om reis- en werktijd te registeren. Via smart devices door middel van een applicatie, en/of door de koppeling met Fleet Complete’s boordcomputer. Wel zo makkelijk voor bedrijven met mobiele medewerkers.

En toen was er licht…

Time Tracker: betrouwbaar, snel, eenvoudig. Meer weten? Fleet Complete natuurlijk.