Blogs

Als het integreren van bedrijfsprocessen niet in uw DNA zit

Optimale integratie voor een nog beter resultaat

Een systeem als Time Tracker kan met ieder administratiesoftwarepakket worden geïntegreerd en gemakkelijk worden gekoppeld aan systemen als bijvoorbeeld Fleet Tracker voor een nog beter inzicht in alle gemaakte kosten binnen uw organisatie. Zo laat de intelligente Fleet Tracker blackbox u onder andere realtime zien waar uw voertuigen en medewerkers zijn. Data waarmee u in staat bent om de optimale routes in te plannen en zo min mogelijk brandstof verbruiken.

Door deze data vervolgens te combineren met de data uit Time Tracker geeft u uzelf een voorsprong bij iedere vervolgopdracht. Want door de planning van een project samen te brengen met gegevens uit de uitvoering krijgt u uiteindelijk een volledig beeld van alle activiteiten. Daardoor worden planningen realistischer gemaakt en kosten beter ingeschat en staat uw personeel altijd op het juiste moment op de juiste plaats.

Inspirerende voorbeelden van integratie bij Defensie, GUTS Installatietechniek en BAM Rail

Ik kan daar wel een paar leuke voorbeelden van geven. Zo kan het ministerie van Defensie nu door het integreren van Fleet Complete met hun eigen reserveringssysteem direct zien waar hun auto’s zich bevinden en de auto’s op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Een simpele integratie van twee systemen die in het afgelopen jaar heeft geresulteerd in een aanzienlijke afname van het aantal ritten en dus in een significante kostenreductie.

Hoe snel en simpel het integreren van software kan gaan ontdekte ook GUTS Installatietechniek uit Eindhoven. Zij integreerde haar software met de digitale planning van Fleet Complete waardoor tegenwoordig de overdracht van de uit te voeren werkzaamheden via een digitale werkbon plaatsvindt. Deze verandering heeft voor een plattere organisatie, een significante afname van woon-, werk-, en reistijd en een toename van de productiviteit gezorgd.

En wat te denken van de medewerkers van BAM Rail? Zij ontvangen tegenwoordig hun planning via hun iPhone. En ook de overdracht van de inzettijd wordt door de leidinggevende per iPhone geaccordeerd en automatisch in de interne administratie verwerkt. Dit alles heeft resulteert in een belangrijke afname van de administratieve werkzaamheden omdat de projectmanager nu altijd inzicht heeft in de verloning en nacalculatie van het project, inclusief de voortgang.

Vraag of opmerking over bedrijfsprocessenintegratie?

Benieuwd of het integreren van uw bedrijfsprocessen ook zo rendabel kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag eens bij u langs om alle mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te brengen.

Wilt u ook meer weten over Time Tracker? Download dan onze gratis whitepaper ‘Grip op uw urenregistratie‘.

Ryanne van der Wiele
ryanne.vanderwiele@fleetcomplete.nl 
06-41665693
0345-631171